Přejít k hlavnímu obsahu

Velké změny v Echo Fox a Cloud9

25. 7. 2018 | 01:10 League of Legends
Jeden z nejsilnějších účastníků současné severoamerické LCS, Echo Fox, s největší pravděpodobností udělá několik změn v sestavě. Už nyní je jistý odchod midaře Fenixe a mluví se i o konci spolupráce s botlajnou a příchodu současného supporta Cloud9, Smoothieho. 
Výchozí obrázek

Jeden z nejsilnějších účastníků současné severoamerické LCS, Echo Fox, s největší pravděpodobností udělá několik změn v sestavě. Už nyní je jistý odchod midaře Fenixe a mluví se i o konci spolupráce s botlajnou a příchodu současného supporta Cloud9, Smoothieho. 

Podle informací ESPN údajně v týmu Ricka Foxe dojde k velkým změnám a ty zasáhnou i konkurenční celek Cloud9. Třetí tým jarního splitu má nejspíše interní problémy a tým již oficiálně opustil korejský midař Fenix, který svůj status volného hráče oznámil na svém Twitteru. Jako jedna z možností náhrad na jeho post se jeví academy midlaner Damonte, který již několik her v základní sestavě odehrál. V základu si zahrál také support Feng, který by spolu s Lostem měl nahradit aktuální dvojici základní sestavy, Alteca s Adrianem. Podle ESPN je ale v hledáčku Echo Fox také hráč Cloud9, Smoothie, který je však zatím pod smlouvou a týmy se ještě nedohodly na přestupní částce.

Další variantou na midlane je legendární midlaner z Evropy, Henrik "Froggen" Hansen. Ten na svém Twitteru už možný přestup leaknul tím, když se se světem podělil o jeho aktuální situaci. Veřejně totiž Froggen oznámil, že letěl do Kodaně kvůli vyřízení víza. Oficiální potvrzení o Froggenově návratu do NA LCS však zatím nepřichází. Dánský veterán si v Echo Fox už zahrál a to po dobu dvou sezón - šesté a sedmé. Naposledy jsme ho mohli vidět ve znovuzrozeném týmu Origen, se kterým vyhrál jarní European Masters. O tom, jak se bude celá situace okolo Froggena a Echo Fox vyvíjet dál, vás budeme informovat ihned, když se dozvíme něco nového.


UPDATE (25.7.): Je to oficiální! Podle všech očekávání nyní bylo potvrzeno, že do Echo Fox přechází support Smoothie. Academy support Feng se jako náhrada přesouvá do Cloud9. V základní sestavě podle nového videa od Echo Fox by měli být i hráči z akademie, Damonte a Lost. Cloud9 aktuálně často rotuje základní sestavu, ale ta nynější by nejspíš měla být - Licorice, Svenskeren, Jensen, Sneaky a Zeyzal. Ohledně budoucnosti někdejší botlajny Alteca a Adriana zatím není jasno a oficiálně jsou stále v týmu Echo Fox.

Současná oficiální sestava Echo Fox

{#Korejská republika} Heo "Huni" Seung-hoon 
{#Spojené státy americké} Joshua "Dardoch" Hartnett 
{#Spojené státy americké} Tanner "Damonte" Damonte 
{#Nový Zéland} Lawrence "Lost" Hui 
{#Spojené státy americké} Andy "Smoothie" Ta  

{#Spojené státy americké} Joshua "NintendudeX" Atkins 
{#Spojené státy americké} Nathan "OddOrange" Ryan  

{#Spojené státy americké} David "Yusui" Bloomquist 
{#Spojené státy americké} Johnny "Altec" Ru  
{#Spojené státy americké} Adrian "Adrian" Ma 

Současná oficiální sestava Cloud9

{#Kanada} Eric "Licorice" Ritchie 
{#Dánsko} Dennis "Svenskeren" Johnsen 
{#Dánsko} Nicolaj "Jensen" Jensen 
{#Spojené státy americké} Zachary "Sneaky" Scuderi 
{#Spojené státy americké} Tristan "Zeyzal" Stidam 

{#Spojené státy americké} Ziqing "League" Zhao 
{#Spojené státy americké} Robert "Blaber" Huang 
{#Spojené státy americké} Greyson "Goldenglue" Gilmer 
{#Spojené státy americké} Yuri "Keith" Jew 
{#Čína} Wang "Feng" Xiao-Feng  

Video - Oznámení příchodu Smoothieho:

Zdroj: espn.com
Štítky: Cloud9, Echo Fox, NA LCS