Přejít k hlavnímu obsahu

Vicemistr ČR mění dres. Valdaboy bude nově reprezentovat Enterprise Esports

4. 9. 2020 | 15:25 Hearthstone
Valdaboy ve své kariéře prošel Inside Games, eSubou, Team Moops a v neposlední řadě zahraniční organizací Absolute Legends. Té však není po osmi a půl měsících dává sbohem a vrací se domů, aby otevřel Hearthstone divizi v letos založené a vysoce ambiciózní organizaci.
Valdaboy
Valdaboy

Enterprise Esports vznikly začátkem letošního roku a dlouho podporovali jen CS:GO. Jejich první sekce nebyla příliš úspěšná, ale ta aktuální se řadí mezi nejužší domácí špičku. Kromě toho ale během srpna Enterprise představili akvizice PUBG, Brawl Stars a Critical Ops týmů. I přesto to ale není konečná a vypadá to, že se podobně jako Entropiq chtějí angažovat na co nejvíce scénách. Právě proto nyní vstupují do vod Hearthstone.

Prvním karetním reprezentantem mladé organizace se stává Valentin 'Valdaboy' Ivanov, který je úřadujícím vicemistr České republiky. V té době hájil barvy týmu Moops, kam přešel po odchodu z eSuby. Od prosince však hájil barvy zahraniční organizace Absolute Legends, kde utvořil novou sekci spolu s Vanikem. Nyní však končí a vrací se plně na domácí scénu, aby dobyl největší domácí turnaje. Před nedávnem totiž zaznamenal obří úspěch v podobě triumfu na Czech Hearthstone Masters, což byl nejlépe dotovaný turnaj u nás vůbec (rozhovor zde).

Aktuálním cílem je samozřejmě MČR, kde má po loňské prohře s Faelim nevyřízené účty. Na této cestě jej tak bude provázet nová střecha nad hlavou, kde bude zajímavé sledovat, jestli Valdovi naberou i nějakého parťáka, nebo se budou soustředit na stoprocentní podporu jednoho hráče. Valdaboy se však na Samsung MČR 2020 bude muset teprve probojovat, k čemuž mu poslouží blížící se Samsung Podzimní Sklizeň. Vedle toho ale nesmíme zapomínat na zahraniční ambice, protože již za týden se Valda přestaví na Masters Tour Montreal.

Valdaboy
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.