Přejít k hlavnímu obsahu

Vicemistři ČR se loučí se dvěma hráči své sestavy

10. 1. 2020 | 11:44 Counter-Strike 2
ECLOT.LYNX dosáhli v minulém roce svých nejlepších výsledků za dobu podpory CS:GO, celý rok zakončili stříbrnými medaili na Mistrovství České republiky. Na rozdíl od jiných týmů se pro novou sezónu sice nerozpadli, ale i tak nyní oznamují odchod dvou svých hráčů.
ZED + BeRy
ZED + BeRy

Postup do play-off mezinárodního klání Alienware Game Arena, třetí místo z finále TIGER Masters a k tomu i bronz z druhé sezóny ESL Nationals. Tak zní krátký výpis úspěchů ECLOT z minulého roku, ke kterému musíme samozřejmě přičíst i jízdu na MČR, kde po parádních výkonech zůstali K1-FiDa a spol. těsně pod vrcholem.

Jádro sestavy zůstává, na rozdíl od jiných týmů, pohromadě i pro novou sezónu, dílčí změny ale byly v rámci velkých změn na domácí scéně nejspíše nevyhnutelné. Organizace se dnes na svých sociálních sítích rozloučila s Adamem 'ZEDc' Bartkem i nejnovějším přírůstkem v sestavě, Martinem 'Bery' Beránkem.

Nové posily jsou zatím neznámé, nicméně před pár dny ECLOT nastoupili do kvalifikace na IEM Katowice s Karlem 'fredi' Královcem a Lukášem 'Levi' Bouřou. Budou právě tito dva hráči novými akvizicemi týmu?

Aktuální složení ECLOT.LYNX vypadá takto:

 Česká republika Filip 'K1-FiDa' Dvořák
 Slovensko Milan 'rko' Kohút
 Česká republika Vít 'noobiq' Pohlot

Zdroj: eclot.eu
Štítky: eclot gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.