Přejít k hlavnímu obsahu

Virtual GP se přesouvá do poslední části

7. 9. 2018 | 18:42 Virtuální závody
Výchozí obrázek

Již tuto sobotu začíná třetí a finálová část sezóny Mercedes-Benz Virtual GP 2018. Po moderních vozech GT3 a historických prototypech přichází formule, konkrétně pak specifikace podle F1 z roku 2017.

Tuto část sezóny pak zahájíme na místě, které hostilo vůbec první podnik Formule 1, a to na britském okruhu Silverstone. Už je víceméně skoro jasné, že právě v tomto závodě si Michal Šmídl (Predator) zajistí titul šampiona. Změna vozů však znamená, že všichni jezdci musí začít s přípravou opět od začátku.

Šmídl má v průběžném pořadí už 204 bodů a druhý Petr Doležal (SECCO+) jich má "pouze" 111. Na třetím místě figuruje Michal Blažek (Lenovo Legion) se 101 body, ale už se k němu rychle blíží Martin Štefanko (Republic of Gamers). Loňský šampion se pomalu vrací na vrchol a má zatím 95 bodů. Hodně soubojů o každou příčku se dá čekat také ve středu pole.

Živý online přenos odstartuje v sobotu ve 13 hodin, opět s profesionálním českým komentářem. Závod samotný je vypsaný na 26 kol, což odpovídá cca 45 minutám. Vítěz celé sezóny získá roční zápůjčku vozu Mercedes-Benz třídy A.

Sledujte živé video od uživatele CoolPrima na adrese www.twitch.tv

Štítky: Virtual GP
miluju videohry a hlavně ligu legend