Přejít k hlavnímu obsahu

Virtus.pro na cestě zpět na výsluní? Dle zahraničních spekulací se chystají odkoupit sestavu AVANGAR

9. 12. 2019 | 20:01 Counter-Strike 2
Jméno Virtus.pro na CS:GO scéně upadá a upadá. S aktuální sekcí to ale oproti několika posledním iteracím tak špatně nevypadalo, na někdejší slávu Snax a spol. sice vzpomenout nedokázali, ale stabilizovali se alespoň kolem pozice světové třicítky. Polská banda ale nyní bude zřejmě vyměněna.
AVANGAR
AVANGAR

Ve světě CS:GO je sláva Virtus.pro vybudována okolo legendárních polských jmen a málokdo si uvědomuje, že organizace je původně ruská. Svého času za VP střílel dokonce GuardiaN, než v roce 2013 přestoupil poprvé do Na`Vi. Nyní to však vypadá, že zašlou polskou slávu po několika letech vedení konečně opustí a vrátí se zpět ke kořenům, zpět o nějaký ten kilometr na východ. Stavět však zřejmě nebudou žádný nový kádr.

Podle aktuálních spekulací žurnalisty Dekaye a jeho blízkých zdrojů aktuálně Virtus.pro pracují na dotažení přesunu celé sestavy týmu AVANGAR, která letos postoupila až do finále berlínského Majoru a má na kontě i triumf z BLAST Pro Series v Moskvě. Jednu dobu se Jame a spol. pohybovali dokonce na třetím místě světového žebříčku. Ani jedna strana se k této věci zatím nevyjádřila, ale přestup by to byl opravdu zajímavý.

Pokud by se vše naplnilo, barvy VP by hájila tato sestava:

 Kazachstán Timur 'buster' Tulepov
 Kazachstán Alexey 'qikert' Golubev
 Rusko Dzhami 'Jame' Ali
 Uzbekistán Sanjar 'SANJI' Kuliev
 Kazachstán Dauren 'AdreN' Kystaubayev

 Kazachstán Dastan 'dastan' Akbayev – trenér

Bez organizace by se naopak ocitla následující šestice:

 Polsko Michał 'MICHU' Müller
 Polsko Michał 'snatchie' Rudzki
 Polsko Janusz 'Snax' Pogorzelski
 Polsko​​​​​​​ Arkadiusz 'Vegi' Nawojski
 Polsko​​​​​​​ Tomasz 'phr' Wójcik

 Polsko​​​​​​​ Jakub 'kuben' Gurczyński – trenér

Zdroj: dbltap.com
Štítky: AVANGAR, Virtus.pro
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.