Přejít k hlavnímu obsahu

Vlčák77 opouští sestavu Dark Tigers, ti ukončují celkovou podporu Hearthstone

15. 5. 2019 | 16:39 Hearthstone
Jeden z nejlepších domácích hráčů, který z víkendové Samsung Jarní sklizně odešel z bronzem, odchází z týmu Dark Tigers.
Výchozí obrázek

Osmnáctého října 2017 vstoupil do Hearthstone sekce Dark Tigers hráč Michal "Vlčák77" Vlk. Za tu dobu, co oblékal jejich dres, se Vlčák vypracoval v jednoho z nejlepších domácích hráčů, což dokazuje třeba jeho zlato z letošního ročníku UNIZA Masters, prvenství na loňských For Games a také nespočet online úspěchů. Mezi ně patří i bronz z víkendové Samsung Jarní sklizně, do které šel Michal jako jeden z předních favoritů.

Dark Tigers

Jen pár dní po tomto úspěchu ale přichází relativně nečekaná zpráva, Vlčák dnes totiž své angažmá v DTG ukončil. Důvody jeho odchodu nejsou přímo známy (ve svém vyjádření uvádí, že k tomuto rozhodnutí dospěl na základě několika aspektů), jisté ale je, že pro Dark Tigers jde o opravdu velmi citelnou ztrátu. A to si uvědomují i v samotné organizaci, DTG totiž počínaje dneškem také ukončují podporu Hearthstone hráčů. Na druhou stranu ale uvádějí, že HS nedávají sbohem navždy a akorát potřebují pro svoji karetní sekci vymyslet nový koncept. 

Vyjádření Michal "Vlčák" Vlka k jeho odchodu:

Všechno jednou končí a dneškem i DTG Vlčák. Na základě několika aspektů jsem se rozhodl ukončit spolupráci s Dark Tigers. Jsou to skoro 2 roky, co jsem zde působil, a budu na ně velice rád vzpomínat. Ať se vám daří. Díky, tygři, za možnost hrát s vámi!

miluju videohry a hlavně ligu legend