Přejít k hlavnímu obsahu

Vodafone MČR v PUBG: Z poslední dnešní hry si svou druhou výhru berou hráči Fadee Gaming

27. 11. 2020 | 22:33 PUBG: Battlegrounds
Vyvrcholení letošní sezóny v PUBG je konečně tady. Už tento víkend se 16 nejlepších celků, kterým se podařilo probojovat až na vysněné Mistrovství České republiky, utká na celkově 24 mapách o titul mistra ČR a prize pool ve výši 100 tisíc korun. V následující třech dnech se můžeme jak na Erangelu, tak na Miramaru těšit na spoustu akce, promyšlených taktik a neuvěřitelných playů, tak nezapomeň sledovat to nejlepší PUBG u nás.
coverage 1. den
coverage 1. den

6. HRA (Erangel): Jak dnes začali, tak i končí. Střelci týmu Fadee Gaming si ze své druhé hry odnáší opět výhru a k tomu rovnou pěkných 12 killů. Díky množství celkových fragů a úspěšnému umístění se tak vyhupují před Entropiq na průběžné první místo. Zítra začínáme opět na Miramaru v 14:00.

5. HRA (Erangel): Dnešním pátým vítězem se i přes smůlu na zóny stávají Infactus Gaming, za chvíli nás čeká poslední dnešní hra. Ve vedení se stále drží tým Entropiq, jak se mu bude dařit na posledním Erangelu?

4. HRA (Miramar): Po krátké pauze nás čekal již čtvrtý Miramar, tentokrát se nejvíce dařilo střelcům z Eclot Gaming. Dnes už nás čekají pouze dvě poslední hry, obě tentokrát na Erangelu. 

3. HRA (Miramar): Entropiq na třetí mapě ukazuje své kvality a s přehledem si odnáší první výhru. Za zmínku také znovu stojí tým Fadee Gaming, který se svou agresivní hrou získal slušných 12 killůch.

2. HRA (Miramar): Jako druhý si Chicken Dinner na letošním MČR dá celek Vikingekrig. V průbežné tabulce zatím ale díky 19 killům vedou Entropiq.

1. HRA (Miramar): První hru nečekaně vyhrává tým Fadee Gaming, hned za nimi zůstavají hráči Entropiq. Přesouváme se na druhou mapu, kterou bude opět Miramar.

hra 6

I přesto, že se letos tento zlatý hřeb sezóny nemůže stejně jako předešlé dva ročníky uskutečnit v pavilonu brněnského Výstaviště, o zábavu určitě nepřijdete. Celé dění můžeš živě sledovat i s komentářem na našem Twitch kanále. Od druhé mapy budeš moct dokonce sledovat minimapu na druhém streamu na kanále CoolPrima. Ačkoliv se letos hraje online, svému oblíbenému squadu můžeš společně s ostatními fandit přes aplikaci Zoom, kde nenajdeš pouze jednu roomku, ale rovnou dvě. A pokud ti bylo alespoň 18, můžeš si díky Tipsportu před turnajem vsadit na svého favorita.

Páteční harmonogram:

  • 18:00 – 1. hra – Miramar
  • 18:40 – 2. hra – Miramar
  • 19:20 – 3. hra – Miramar
  • 20:30 – 4. hra – Miramar
  • 21:10 – 5. hra – Erangel
  • 21:50 – 6. hra – Erangel
podpormcr
Štítky: MČR PUBG, MČR
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.