Přejít k hlavnímu obsahu

Vodafone MČR v PUBG: V poslední sobotní hře vítězí Vikingekrig Esports

28. 11. 2020 | 22:59 PUBG: Battlegrounds
Po prvních šesti pátečních hrách se vedení ujali hráči týmu Fadee Gaming, kteří si díky dvěma výhrám a úctyhodnému množství killů zajistili náskok dvanácti bodů nad druhými Entropiq. Za nimi se v závěsu dvanácti bodů na třetím místě drží tým NecroRaisers. Dnes nás čeká celkem 10 map, komu se na nich bude dařit nejlépe?
coverage 2. den
coverage 2. den

16. HRA (Erangel): S výhrou na dobrou noc odchází Vikingekrig Esports, o to lépe se jim bude spát, když k tomu nasbírali ještě 11 killů, a sobotu tak končí na pátém místě. Navzdory tomu první místo stále drží Entropiq, uvidíme ale, jak s tím zamíchá zítřejších posledních osm zápasů. Finálový den začíná stejně jako dnes v 14:00, tak nezapomeňte dorazit. Průběžné celkové pořadí můžete nalézt níže.

15. HRA (Erangel): V předposledním zápase druhého hracího dne se nejlépe daří opět týmu Universe, který se díky výhře posunul na dvanácté místo. Libuskovi z Fadee Gaming se podařilo přežít do TOP3, díky čemuž snižuje náskok Entropiq. Před námi je poslední dnešní zápas, uvidíme se na Erangelu.

14. HRA (Erangel): Entropiq konečně ukázali, co v nich doopravdy je. Z čtrnácté mapy si odnáší úctyhodných 17 killů a zaslouženou výhru, čímž se katapultují do čela průběžné tabulky. Rozdíl osmnácti bodů je dělí od druhých Fadee Gaming, kteří se dokázali dostat před NecroRaisers o pouhé dva body.

13. HRA (Erangel): V třináctém zápase jsme se přesunuli nejen na Erangel, ale také do druhé poloviny celého MČR v PUBG. Tentokrát si nejlépe vedli hráči týmu Inside Games, kterým výhra pomohla k šestému místu v průběžné tabulce. Na třetí místo se znovu vrací Fadee Gaming, druzí zůstávají Entropiq a prvními jsou stále NecroRaisers. Do konce dnešního hracího dne zbývají už pouze 3 zápasy, uvidíme, jak se do té doby tabulka promíchá.

13. HRA - neplatný pokus (Erangel): Třináctá mapa byla bohužel založena se zapnutým spectate módem, který mohl být využit k získání výhody. Chybu jsme bohužel objevili až v pozdější fázi hry a rozhodli se proto nechat posledních pár minut hráče dohrát a zápas pro zachování férovosti podmínek pro všechny opakovat. Za toto se samozřejmě omlouváme, projevil se lidský faktor omylnosti.

12. HRA (Miramar): Na posledním dnešním Miramaru se nejlépe dařilo týmu Eclot Gaming, který si kromě výhry odnáší i 9 bodů za killy. Posouvá se tak na třetí místo hned za prvními NecroRaisers a druhým Entropiqem. V další hře se konečně přesuneme na Erangel, předtím nás ale na streamu čeká rozhovor a krátká pauza.

11. HRA (Miramar): Jedenáctý zápas si první místo připisují hráči Cucurru, což je posouvá na šesté místo. Fadee padají až na třetí příčku, tu jejich nahradí Entropiq. NecroRaisers se sice nedožili ani TOP5, urvali ale pěkných 10 killů, stále se tak drží průběžně zlatí. Před námi je poslední Miramar, po kterém nás čekají čtyři Erangely, kde uvidíme, jestli se týmu NecroRaisers bude stále tak dařit.

10. HRA (Miramar): Po desáté hře Fadee Gaming ztrací svoje dosavadní vedení, které přebírá díky další výhře NecroRaisers. S dalším zápasem se přesouváme do poloviny dnešního dne, následují poslední dva Miramary a čtyři Erangely. 

9. HRA (Miramar): Devátá hra potvrzuje, že v PUBG vždy může vyhrát i ten největší outsider. Team Universe, který doteď držel poslední místo, si s devátou hrou hravě poradil a získává tak svou první výhru. První tři příčky zůstávají beze změny, Gifted Gaming na čtvrtém místě nahradí Eclot Gaming.

8. HRA (Miramar): I přesto, že Entropiq tentokrát nasbírali slušných 6 killů, za pozici dokázali ubojovat pouhý jeden bod. Na čtvrté celkové místo se vyhoupl tým Gifted Gaming, který na osmé mapě dokázal vybojovat svůj první Chicken Dinner. K tomu navíc ještě hráči nastříleli 10 fragů a drží se tak 6 bodů za Entropiq. První dvě místa zůstávají beze změny, tedy Fadee na prvním a NecroRaisers na druhém.

7. HRA (Miramar): Na sobotu se po pátečním výkonu nejlépe vyspali střelci NecroRaisers, kteří si v první dnešní hře zajistili svou výhru. I přesto, že Fadee Gaming získalo pouhý jeden bod za kill, stále si drží první místo, zatímco NecroRaisers nahradí na druhé příčce Entropiq, kterým se opět moc nedařilo.

hra 16

Po včerejšku za sebou máme první čtyři Miramary a dva Erangely letošního Mistrovství České republiky v PUBG, dnes odlétáme v 14:00 směr Miramar. Tam se uvidíme rovnou šestkrát za sebou, poté sobotu ukončíme čtyřmi Erangely. I dnes můžeš fandit svému oblíbenému týmu na jednom ze Zoom kanálů, kam se připojíš pomocí odkazů níže. Stále si také můžeš vsadit na svého favorita díky Tipsport kurzům, ale pouze v případě, že už ti bylo alespoň 18 let. Tabulku s průběžnými výsledky po šesti mapách najdeš níže.

Sobotní harmonogram:

  • 14:00 – 7. hra – Miramar
  • 14:40 – 8. hra – Miramar
  • 16:20 – 9. hra –  Miramar
  • 17:00 – 10. hra – Miramar
  • 17:40 – 11. hra – Miramar
  • 18:20 – 12. hra – Miramar
  • 20:00 – 13. hra – Erangel
  • 20:40 – 14. hra – Erangel
  • 21:20 – 15. hra – Erangel
  • 22:00 – 16. hra – Erangel
mcr merch
Štítky: MČR, MČR PUBG
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.