Přejít k hlavnímu obsahu

Vodafone MČR v PUBG: Preview finálového dne

29. 11. 2020 | 13:13 PUBG: Battlegrounds
Už pouhých osm map zbývá do vyhlášení vítěze letošního MČR v PUBG, které nám už dva dny v kuse přináší to nejlepší PUBG u nás. A jinak tomu nebude ani dneska, kdy se konečně rozhodne o tom, kdo si vybojuje titul mistra. Začínáme opět v 14:00, tak nezapomeňte dorazit fandit na stream či do zoom místnosti.
den3
den3

Po šestnácti hrách mají k výhře nejblíže hráči týmu Entropiq, kteří do turnaje šli jako favorité. I přes to, že dokázali nasbírat jen 40 bodů za umístění, což je méně než čtyři týmy v tabulce pod nimi, si Entropiq hájí své prvenství díky jejich velmi agresivní hře, která jim přinesla celkových 105 killů. Hráči na mapě neustále hledají killy, které se jim hodí do tabulky, což potvrzuje i fakt, že Double s přehledem vévodí tabulce s největším uděleným poškozením. Zatím stihli vyhrát dvě mapy, uvidíme, jestli nějakou přidají i ve finálovém dni. Hned čtyři body v závěsu za Entropiq se drží střelci Fadee Gaming, kteří tabulce vévodili po prvním dni. Na začátku toho druhého se jim ale tolik nedařilo, následkem toho byl sestup na čtvrté místo, což dokázali ke konci sobotního hracího dne napravit díky velkému počtu fragů. Kromě toho jim k druhé příčce dopomohly i dvě výhry, na Entropiq to ale bohužel stále nestačí. 

TABULKA

Na třetím místě se drží NecroRaisers se 135 body, kteří sice nemají tolik killů, pokud bychom ale počítali jenom body za umístění, tabulce by kralovali. První den se jim sice příliš nepovedl, to ale dokázali napravit v sobotu, kdy si na své konto připsali dva Chicken Dinnery. Nebýt nepovedené 14. hry, ze které si neodnesli jediný bod, možná by sahali na zlatou příčku. NecroRaisers dělí pouhých 10 bodů od prvních Entropiq, stačí pouze jedna povedená hra, aby se ujali vedení. O dalších čtrnáct bodů níže se na čtvrtém místě nachází tým Eclot Gaming, kterému se stejně jako třem předchozím taktéž podařilo vyhrát 2 mapy.

Šanci na výhru ale stále mají nejen oni, ale i celky jako Vikingekrig Esports, Gifted Gaming, Inside Games a mnoho dalších. Stačí pouze pár povedených her a jste na vrcholu. Dnes nás čekají poslední dva Miramary následované šesti Erangely, což bude určitě hrát do karet týmům, které se na Erangelu cítí komfortněji. Uvidíme, zda-li si z map poolu finálového dne udělá někdo výhodu.

mcr merch
Štítky: MČR, MČR PUBG
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.