Přejít k hlavnímu obsahu

Rocket League turnaje už dnes zažijí návrat!

18. 12. 2019 | 01:18 Rocket League
Sotva se ve světě dohrál osmý světový šampionát, tak tu pro domácí fanoušky této jedinečné hry máme vskutku dobrou zprávu! Po dlouhých třech letech jsme se totiž rozhodli vrátit k podpoře tohoto titulu, který skýtá potenciál, na němž chceme zkusit po tomhle čase opět zapracovat. Úvodní turnaj proběhne už tuto středu od 19:00.
Rocket League
Rocket League

Rocket League má ve světě esportu své místo, ale na domácí půdě svůj potenciál nikdy nerozvinul naplno. Ačkoliv u nás najdeme hráče, kteří si dokonce zahráli za slavný tým Fnatic, tak největším problémem vždy byla nedostatečná hráčská základna. Proto jsme se rozhodli zkusit vytvořit pro české a slovenské vyznavače této hry po několika letech opět impulz k tomu, aby se tu pokusila turnajová scéna opět o něco rozvinout. Ve spolupráci se Stormem a Cukym tak představujeme náš Reborn turnaj ve formátu 3v3, na který rádi navážeme i v dalších týdnech, aby nešlo jen o jednu vlaštovku. Nejdůležitější bude samozřejmě zájem ze strany hráčů.

Registrovat svůj tříčlenný tým můžete přímo v našem turnajovém systému po pravé straně, stačí mít jen kompletní sestavu hráčů, kteří mají v profilu správně vyplněné Steam ID. Poté už stačí jen vyčkat do středy odpoledne, potvrdit účast a přijít si od 19:00 užít pořádnou porci zápasu, a také se porvat o vítězství v našem prvním turnaji po dlouhých třech letech. Zápasy se hrají na dva vítězné duely, výjimkou je samotné BO5 finále.

Celý turnaj Storm a Cuky odstreamují na svém Twitch kanále, takže se můžeš dostat i pod světla reflektorů!

Štítky: Rocket Reborn
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.