Přejít k hlavnímu obsahu

Vrátí se Hippomaniacs na domácí trůn? Zlanařit se jim podařilo mistry Sazka eLEAGUE!

7. 7. 2020 | 13:32 Dota 2
Jestli bylo nějaké výrazné jméno posledních let na domácí Dota 2 scéně, tak jsou to Hippomaniacs. Jejich jízdu světovou scénou, která se zastavila pouhé dvě série před postupem na loňský The International, sledovali i ti, kteří Dotě jinak tolik neholdují. No a právě nyní se hvězdy Hippos vrací domů!
Hippomaniacs
Hippomaniacs

Hippomaniacs se po rozpadu loňské úspěšné sestavy rozhodli složit úplně novou sestavu, která ale na věhlas té minulé navázat dle předpokladů nedokázala. V konečném součtu z toho bylo 4. místo v Sazka eLEAGUE, jíž ovládl tým hrající pod organizací Sampi. Tato podpora ale nyní končí a Hippos na nic nečekali a skáčou po žhavém zboží! V dnes již bývalé sestavě Sampi sice nebudou pokračovat dva čeští profíci, Ondřej 'Supream' Štarha a Jonáš 'SabeRLighT' Volek, kteří v barvách Ninjas in Pyjamas brázdí vody světové scény, zbytek sestavy ale pro letní sezónu Sazka eLEAGUE míří do Hippomaniacs. Navíc se k nim vrátí i jedna staronová tvář!

Sestavu Sampi kromě výše zmíněného hvězdného dua utvářeli dva bývalí hráči Hippomaniacs, Sehny a Muf, společně s Mambosem. Celé tohle trio tedy přestupuje do Hippomaniacs, kde se k Sehnymu s Mufem přidá i třetí hráč z loňského tažení – CURRY. Celou pětici pak uzavírá Tipek, který jarní split Sazka eLEAGUE strávil v týmu BRUTE. Tato hvězdná sestava s nejvyššími ambicemi však nebude jediným týmem Hippos, v organizaci totiž setrvává kostra jarní soupisky, která bude nově působit pod označením HM.Young. Hippomaniacs tak po slabším období mají ve svých řadách opět ty nejsilnější koně, tak uvidíme, jestli naváží na dřívější úspěchy.

Hippomaniacs
Hippomaniacs
Štítky: Hippomaniacs
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.