Přejít k hlavnímu obsahu

Vrátí se někdy GuardiaN do NAVI? A jak vnímá domácí scénu? Sleduj dnešní PLAYzone Podcast!

12. 8. 2020 | 16:33 Counter-Strike 2
Česko-slovenská scéna nemá za posledních 10 let příliš mnoho větších osobností, než je GuardiaN. Elitní slovenský ostrostřelec dlouhé roky strávil v NAVI a po etapě ve FaZe se sem na podzim opět vrátil. Neuspěl však a nyní sedí na lavičce. Jaká je jeho budoucnost?
GuardiaN
GuardiaN

Ladislav 'GuardiaN' Kovács v červenci oslavil 29 let, po krátké pauze se opět cítí hladový po aktivním hraní. My jsme se tak s ním konečně dali dohromady a pozvali si jej do PLAYzone Podcastu, jehož premiéra proběhne dnes v 17:30. Moderátorské duo Tučňák, huhy má v rukávu spoustu zajímavých otázek a diskuzních okruhů, takže věříme, že se dotkneme spoustu zajímavých témat, které zajímají každého z vás! Domácí scéna, zahraniční scéna, streamování, život esportové hvězdy, jak dlouhá může být kariéra hráče... No bude toho hodně!

Pokud nestíháte premiéru, tak zítra se můžete těšit na archiv. Další platformy, jako Spotify, budou dostupné o víkendu.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.