Přejít k hlavnímu obsahu

Vsaď si na počet killů nebo headshoty! Tipsport na Vodafone MČR 2020 nabízí rozšířené sázky

17. 11. 2020 | 11:47 Counter-Strike 2
Minulý týden jsme si představili kurzy na volbu budoucího českého mistra, kde vám zbývá posledních 24 hodin na to si vsadit, což stále najdete ve spodní části tohoto článku. Kromě toho má ale Tipsport připraveny i rozšířené sázky, které nabízí spoustu zajímavých a netradičních možností, jak se nechat ještě více vtáhnout do dění.
Tipsport
Tipsport

Vodafone MČR v počítačových hrách 2020 vypukne tuto středu a sázkové kanceláře si takovou příležitost nemohou nechat ujít. Tipsport je dokonce generálním partnerem letošního ročníku, takže právě u něj najdete nejširší nabídku sázek na vrchol domácí sezóny. Pokud ještě u něj nemáte účet, tak se můžete registrovat zde, díky čemuž získáte 150 Kč bonus. Pokud do pole "akční kód" navíc zadáte MCR100, tak obdržíte ještě 100 Kč.

Nyní už ale k samotným rozšířeným sázkám. Pro někoho je samotný vítěz zápasu až příliš obyčejnou příležitostí, proto si můžete na Tipsportu vsadit na vítěze jednotlivých map, počet kol, vítěze mapy v handicapu či přesný výsledek zápasu. Kromě samotného výsledku zápasu si můžete vsadit i na individuální výkony hráčů, z nich jsou vypsány počty killů vybraných střelců, nebo dokonce vyšší nebo nižší počty headshotů. Na první den MČR tak můžete věřit NEOFRAGovi, že na jedné mapě nasází více než 21 killů, nebo třeba capseNovi, že i přes roli AWP hráče zvládne dát více než 6 headshotů za mapu. Celkově nabízí první skupinové kolo 50 různých příležitostí.

Tipsport
Štítky: MČR, Tipsport
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.