Přejít k hlavnímu obsahu

Vsaďte si na největší DOTA 2 turnaj roku: TI8

9. 8. 2018 | 12:34 Dota 2
The International je za dveřmi a od 20. do 25. srpna si to ti nejlepší z nejlepší ve hře DOTA 2 rozdají o celkový prize pool přesahující 23 milionů dolarů, tedy v přepočtu o více než 500 milionů korun. Na vítěze turnaje pak čeká zhruba polovina této částky.
Výchozí obrázek

The International je za dveřmi a od 20. do 25. srpna si to ti nejlepší z nejlepší ve hře DOTA 2 rozdají o celkový prize pool přesahující 23 milionů dolarů, tedy v přepočtu o více než 500 milionů korun. Na vítěze turnaje pak čeká zhruba polovina této částky.

Kvalifikace se už dohrály a už tak víme, které týmy to dotáhly do samotného finále, které se odehraje v kanadském Vancouveru.

The International je díky naprosto rekordním výhrám ale také úrovni hráčů ostře sledovanou událostí nejen ve světě DOTA 2, ale v progamingu obecně. Turnaje si všímají i sázkové kanceláře na výsledky jednotlivých zápasů i celkové pořadí si můžete vsadit. Na Bet-Arena.cz se dozvíte vše podstatné o The International, pobavíte se s přátelskou komunitou a můžete načerpat inspiraci od profesionálních sázkařů, kteří právě gaming považují za nejlepší sport pro sázení.

Za zmínku stojí také fakt, že sázkové kanceláře nabízí první sázky nejen na The International zcela bez rizika. Podívejte se, kde můžete získat tisíce korun na sázení bez rizika.

Proč je výhodné sázet na esporty

Sporty jako tenis, fotbal nebo hokej jsou tu s námi desítky let a za tu dobu si sázkové kanceláře vybudovaly ohromnou databázi, kdy mohou velmi přesně předpovídat výsledky a nastavovat kurzy tak, že běžný sázkař prakticky nemá šanci dlouhodobě vyhrávat.

Profesionální hraní počítačových her je oproti klasickým sportům relativně novou záležitostí a opravdu masově se začaly esporty rozšiřovat až s příchodem opravdu vysokorychlostního internetu a služeb jako Twitch. Celé odvětví je tak celkem mladé a sázkové kanceláře se teprve učí jednotlivé mechaniky hry, ale neumí ještě správně rozpoznávat, kdo je favorit nebo jak se hra skutečně vyvíjí.

Kurzy jsou tak mnohdy nastavovány velmi výhodně pro hráče a kdo se ve hře vyzná, může toho využít pro svůj prospěch a na esportových turnajích něco vydělat, i když zrovna sám není progamer.

Hry, které se sázkařům opravdu vyplatí sledovat, jsou hlavně již zmíněná DOTA2, ale také konkurenční League of Legends nebo střílečka Counter-Strike: GO. Není pochyb o tom, že her, na které bude možné si vsadit, bude stále přibývat a začnou se objevovat i hry konzolové nebo mobilní. 

18+ Hrajte zodpovědně. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Štítky: poker-arena
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.