Přejít k hlavnímu obsahu

Vsaďte si na uzavřenou kvalifikaci do Tipsport COOL ligy

13. 3. 2020 | 15:17 Counter-Strike 2
Titulárním partnerem letošní COOL ligy je společnost Tipsport, takže není pochyb o tom, že se budou vybrané možnosti objevovat v jeho kurzové nabídce. Ty první nabídne již uzavřená část kvalifikace, která vypukne v sobotu 14. března od 12:00.
Tipsport COOL liga
Tipsport COOL liga

Šestnáct týmů, z nichž už třináct ke dnešnímu dni hájí barvy některé z domácích organizací, vstoupí o sobotním poledni do bojů o 1. Tipsport COOL ligu. Právě titulární partner si tuto příležitost nenechal ujít a na osm nejvýše nasazených týmů vypsal kurzy, jestli do elitní divize postoupí nebo nikoliv. Zatímco čtyřlístek Sinners, CZC.eSuba, Team BRUTE a Sampi je tvořen opravdu velkými favority, další kurzy už začínají stoupat. V momentu vypsání tak Eclot Gaming nebo Inside Games nabízejí zajímavou value, naopak Trust.Universe se celkem věří. Jediným, kdo má takřka vyrovnaný kurz na postup i selhání, je Team Gravity. Najdete si svou šanci?

Tipsport COOL liga
Štítky: COOL CSGO liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.