Přejít k hlavnímu obsahu

Vše, co potřebujete vědět o výzvách Iron-Mana

1. 10. 2020 | 10:02 Fortnite
Pokud hrajete alespoň trochu pravidelně, tak je možné, že už jste dosáhli na Tonyho Starka a jeho výzvy, které vám pomohou proměnit ho v Iron-Mana.
ironman
ironman

Žádný z hrdinů se nedokáže proměnit jen tak, takže je pro to potřeba něco udělat. To se ale snadněji řekne, než udělá, takže jsme vám připravili tohoto průvodce s vysvětlením, co jednotlivé výzvy znamenají.  

1) Dosáhni rychlosti 88 na tachometru Whiplashe jako Tony Stark 

Tato výzva je poměrně lehká, jen pro její splnění musíte najít Whiplash auto. Jedná se o okázalý sportovní vůz, který byl představený už ve třetí sezóně. Několik takových se nachází v garáži ve Stark Industries a to v budově, ve které se nejčastěji objevuje Iron Man. Jakmile ho najdete, stačí najít nějaký pěkný kousek silnice, rozjet se a použít boost. To je k této výzvě vše, jen nezapomeňte použít skin Tonyho Starka. 

whiplash

2) Použijte zlepšovací stůl jako Tony Stark 

Pro tento úkol vám doporučujeme Team Rumble mód, protože v něm dostanete 150 kusů od každého materiálu. Pak už jen stačí najít zlepšovací stůl a zbraň. Stůl by se měl nacházet v každé jmenované lokaci a několik jích lze najít i mimo, stačí jen chvíli hledat.  

upgrade

3) Použijte emote ve Starkově dílně jako Tony Stark  

Tato dílna se nachází v relativně nové lokaci s názvem Stark Industries, konkrétně v budově na západní straně. Podrobnou lokaci jsme vám raději označili na mapě níže. Jediný problém by vám mohl způsobit Iron-Man a jeho poskoci, kteří se vás budou snažit eliminovat. Až se jich zbavíte, tak už pouze stačí dojít na pódium uprostřed a vybrat jediný emote, který vám v tu dobu bude k dispozici. Tím se změníte na Iron-Mana a máte splněno! Doufáme, že vám výzvy nečinily žádné velké problémy a vy tak už máte svého Iron-Mana.

stark dílna