Přejít k hlavnímu obsahu

Vše o výzvách Jennifer Walters

29. 8. 2020 | 18:57 Fortnite
V dnešním článku vám prozradíme, jak splnit všechny výzvy Jennifer Walters abyste za ně získali zaslouženou odměnu, kterou je její extra She-Hulk podoba.
jennifer
jennifer

Jak už bývá zvykem, Epic do hry přidává k jednotlivým skinům i jejich extra varianty, nicméně tentokrát tomu tak ale není. Aby vaše Jennifer získala svojí She-Hulk podobu, musíte nejdřív splnit tři její výzvy a poté pro její přeměnu použít speciální emote. Tento emote je možné využít kdykoliv během hry, takže je jen na vás, kdy ho se ho rozhodnete aktivovat. Jak už jsme psali, výzvy je nutné splnit tři, tak se na ně pojďme spolu podívat.  

1) Navštivte kancelář Jennifer Walters 

Pro splnění tohoto úkolu je nutné mít na sobě výše zmíněný skin. Kancelář, kterou musíte najít, se nachází v Retail Row. Jediné, co musíte udělat, je přistát na budově, která nese i název Jennifer, takže jistě nebudete mít problém ji najít. Splnění této výzvy vám odemkne další část, na kterou se budete moci podívat po návratu do lobby. Pokud si nejste jisti, nebo se vám z jakéhokoliv důvodu nedaří budovu najít, označili jsme ji pro vás na mapě níže: 

office

2) Eliminujte Henchmeny Doktora Dooma jako Jennifer

Tato poměrně rychlá a přímočará výzva je velmi lehká na splnění. Jediná věc, která by vám mohla trochu zavařit, je fakt, že jelikož se jedná o novější výzvu, tak se na stejném místě jistě vyskytne i větší počet vašich protihráčů. Henchmeny najdete v lokalitě s názvem Doom’s Domain, většinou se v každém domě nachází minimálně jeden. Pokud v domě žádného nenajdete, můžete se zkusit jít podívat na fotbalové hřiště, které odhaluje i část podzemí.

soccer

3) Po rozbití vázy použijte přiložený emote 

Poté co budete mít splněné předchozí dvě výzvy, zobrazí se vám po otevření mapy tři různá místa, kde můžete splnit poslední úkol. My jsme si pro vás vybrali lokaci Camp Cod. Vázu, kterou je potřeba zničit najdete přímo uprostřed tohoto ostrova. Jakmile jí zničíte krumpáčem, otevřete stránku s emoty a klikněte na ten nový, co se vám zde objeví. Tím vaše Jennifer získá svoji She-Hulk podobu a vy máte hotovo.  

vase