Přejít k hlavnímu obsahu

Všemi očekávaný Galactus event je již za rohem!

30. 11. 2020 | 23:20 Fortnite
Do závěrečného eventu této sezóny, který jeden z ředitelů Epic Games popsal jako ten největší event všech dob, zbývá pouhých 24 hodin. S ubývajícím časem se však ze všech koutů rojí hordy lidí, kteří tvrdí, že se jim povedlo leaknout celý event. jediné, co však zatím víme, zůstává podoba Galactuse a co se objeví po konci časovače.
Galactus
Galactus

Galactus je hladový a na dnešním menu se nachází i svět Fortnite. 1. prosince krátce po 10. hodině večerní budeme svědky největšího eventu v dějinách Fortnite. Pro srovnání, složka s koncertem Travise Scoota měla necelých 700 MB, zatímco tento event se může pyšnit skoro 1,7 GB! Musíme si ale dát pozor, protože servery budou extrémně zatížené, a proto pokud nechcete o skvělý zážitek přijít, Epic Games doporučují přihlásit se do hry aspoň hodinu před začátkem. Abychom si mohli představit masivní rozměry Galactuse, uživateli @iFireMonkey na Twitteru se podařilo získat in-game záběry, které uvidíme těsně před příchodem Galactuse.

Spousta velkých streamerů se shoduje na tom, že nás čeká podobný scénář jako v Avengers: Infinity War, kdy hrdinové nebudou mít žádnou šanci a prohrají. Následně se však vrátí v čase a riziko zažehnají. Bohužel zatím ale nevíme nic konkrétního a budeme si muset počkat na jistě grandiózní rozuzlení zítra večer.

Štítky: Fortnite update