Přejít k hlavnímu obsahu

Vstupenky na StarLadder Major jsou venku

22. 5. 2019 | 17:35 Counter-Strike 2
Třítýdenní svátek CS:GO se blíží! Hostit ho tentokrát bude nám blízké Německo a po dnešku už je konečně jasné, jak to bude se vstupenkami na tribunu.
Mercedes Benz Arena, místo konání StarLadder Majoru
Mercedes Benz Arena, místo konání StarLadder Majoru

Organizaci druhého letošního Majoru bude mít na starosti StarLadder a domácí fanoušci to na místo konání ani tentokrát nebudou mít daleko. Turnaj totiž bude hostit berlínská Mercedes-Benz Arena, tedy obří multifunkční hala, ve které třeba sídlí hokejové družstvo Eisbären Berlín. A odhaleny dnes byly všechny informace o vstupenkách a také finální harmonogram akce – 23. až 26. srpna je na plánu Challengers Stage, 28. srpna až 1. září se pak odehraje Legends Stage a mezi 5. a 8. zářím se rozhodne o samotném vítězi v Champions Stage.

Mercedes Benz Arena, místo konání StarLadder Majoru

Právě Champions Stage bude jedinou fází turnaje, ve které budou moci fanoušci sledovat své favority v akci přímo na místě. Lístky pak vyjdou do prodeje ve středu v  18:00 na portále The Ticket Fairy. Na výběr bude ze dvou typů, klasických a prémiových, jež nabídnou místa ve speciální aréně, rychlejší odbavení, speciální návštěvnický odznak a přednostní přístup na autogramiádách. V obou případech si budete moci zakoupit jak lístky jednodenní, tak balíčky na všechny čtyři dny.

Tento bundle bude stát v klasické verzi 99 € a v prémiové 249 € (pro ty, kteří zvolí tento typ vstupu, bude navíc připravena speciální taška se zajímavými dárky), Samostatné lístky se pak v ceně liší dle toho, jakou fázi play-off budete chtít navštívit. Během prvních dvou dnů za jednodenní vstup zaplatíte 25 € v klasické nebo 50 € v prémiové variantě a při posledních dvou dnech turnaje vás zase lupeny přijdou na 35 €, resp. 60 €.

Zdroj: hltv.org
Štítky: StarLadder Major
miluju videohry a hlavně ligu legend