Přejít k hlavnímu obsahu

Vyhraj Synology a Seagate produkty za 13 000 Kč!

26. 6. 2018 | 10:25 Všechny hry
VYHODNOCENÍ SOUTĚŽE:Do kvízu se vás zařadilo neskutečných 341 soutěžících, do slosování pak prošlo 262 uživatelů, kteří správně zodpovězeli všechny otázky! Moc nás těší váš zájem o produkty Synology a Seagate, ale vyhrát nakonec mohl pouze jeden a tím se stává... Reineven, kterému tímto gratulujeme a zasíláme soukromou zprávu s informacemi k předání výhry! Ať ti NAS dobře slouží! :)
Výchozí obrázek

VYHODNOCENÍ SOUTĚŽE:
Do kvízu se vás zařadilo neskutečných 341 soutěžících, do slosování pak prošlo 262 uživatelů, kteří správně zodpovězeli všechny otázky! Moc nás těší váš zájem o produkty Synology a Seagate, ale vyhrát nakonec mohl pouze jeden a tím se stává... Reineven, kterému tímto gratulujeme a zasíláme soukromou zprávu s informacemi k předání výhry! Ať ti NAS dobře slouží! :)


V dubnu jsme rozjeli spolupráci společností Synology, Seagate a oblíbeného (nejen) streamera Mazariniho za účelem seznámení veřejnosti s chytrými datovými úložišti, nebo-li NAS, a disků IronWolf pro ně. Jak jsme hned na začátku avizovali, součástí této akce je také soutěž pro návštěvníky PLAYzone.cz, ve které jeden z vás vyhraje DiskStation DS218play od Synology a dva NAS disky IronWolf od Seagate v celkové hodnotě 13 000 Kč!

Co udělat pro to, abyste vyhráli právě vy?

V první řadě musíte níže v kvízu (pouze pro přihlášené uživatele) správně zodpovědět všech šest otázek týkajících se NAS produktů. Pokud budete potřebovat pomoct s odpověďmi, doporučujeme se podívat na informace o DS218play a IronWolf, případně na video, kde Mazarini oba produkty představuje. A poté už jen doufejte, že budete mít štěstí při losování, ke kterému dojde 28. června! :)