Přejít k hlavnímu obsahu

Vyhrajte PlayStation 4 s českou organizací Sampi

6. 12. 2018 | 17:27 Virtuální závody
Výchozí obrázek

Jedna z nejmladších českých organizací, to je tým Sampi, který v letošním roce založil fotbalista Jakub Jankto. Jeho největší starostí posledních let je sice hraní fotbalu na nejvyšší úrovni v Itálii, díky čemuž pravidelně nastupuje i za český nároďák, v minulosti byl však úspěšným hráčem série FIFA a na svou esportovou minulosti nezapomíná. Rozhodl se tak založit multiherní tým pojmenovaný po své přezdívce a ve svých řadách má bývalého mistra světa v NHL nebo aktuálního šampiona v TrackManii 2. Sampi zkrátka vtrhl na scénu v nejvyšších obrátkách a v čase vánočním by rád podporu fanouškům svého týmu vrátil. Chtěli byste si zasoutěžit?

Sampi

Šestým prosincem byla na facebookové stránce týmu spuštěna soutěž o PlayStation 4 a hru FIFU 19. Princip je naprosto jednoduchý – stačí si pouze olajkovat stránku Sampi a do komentáře pod soutěžní příspěvek napsat, kolik je všem hráčům Sampi dohromady let. Tipovat je možné až do 16. prosince, následně bude vítěz náhodně vylosován. Facebookovou stránku i soutěžní příspěvek naleznete po kliknutí na obrázek výše. Přejeme hodně štěstí!

Štítky: Sampi
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.