Přejít k hlavnímu obsahu

Vznikne na domácí scéně další ambiciózní projekt?

19. 2. 2020 | 10:49 PUBG: Battlegrounds
Před dvěma dny jsme informovali o přerušení aktivního působení organizace EXORS Gaming, čímž se její sekce ocitly bez angažmá. Jednou z nich je i PUBG tým okolo Klimsona, který ale krátce na to nachází novou střechu nad hlavou. Její jméno ale ještě neznáme a podobně jako u Entropiq si s odhalením počkají.
EXORS
EXORS

Klimson, Nibs, Duff a Hazy se koncem prosince dali dohromady složením polovin týmů Renegades a PullUpSheriffs. Jako EXORS kluci nechyběli ani na našem prvním měsíčním finále, kde za pomoci Legendena uhráli osmé místo. Nyní však jejich společná etapa pod křídly této organizace končí, protože vedení v pondělí oznámilo neaktivitu pro letošní rok, z důvodu nemožnosti poskytnout sekcím dostatečnou podporu.

Klimson u statusu ke konci působení v EXORS ale dodal, že se něco chystá, což rozpitval o den později:

Dnešním dnem se stáváme součástí projektu na který jsme dlouho čekali a měli štěstí, že ho našli. Vše je stále v řešení nicméně vše je na dobré cestě a my věříme, že se vše povede tak jak má. 6. března nás čeká poslední vyřizování a focení a pak jsem ready na to celý tento projekt odstartovat. Co to pro náš tým znamená? Úplně nová příprava na turnaje, tréninky a kvalitní zázemí, které při nás bude stát a podporovat nás úplně ve všem. Máte se na co těšit!
PLAYzone Challenge 2020

Tento text byl navíc proložen i emotikony v zeleno-černých barvách, tedy stejných, jako mají nedávno představení Entropiq. Těžko se dá ale představit, že by si tato ambiciózní organizace pod svá křídla vzala druhou sekci, například jako akademii. Zelená barva na domácí scéně jinak příliš rozšířená není, měli ji v minulosti Gromatic a z loňské sezóny by se dalo zavzpomínat na Fadee Gaming. V případě Klimsona a spol. jde sice o něco slabší sekci, než mají Entropiq, ale i tak to vypadá, že o budoucnost mají postaráno. Nemůžeme se už dočkat postupného odhalování informací, které povedou až k představení celého, možná nového projektu.

Aktuální složení tohoto týmu:

 Česká republika Filip 'Klimson' Klimeš
 Česká republika Patrik 'Nibs' Černohorský
 Česká republika Adam 'Duff' Sýkora
 Česká republika Radek 'Hazy' Moc

Zdroj: @klimson00
Štítky: EXORS
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.