Přejít k hlavnímu obsahu

wap0va nová parta míří do Eclot Gaming

26. 9. 2018 | 20:47 Counter-Strike 2
Po rozpadu Pyctophobie se čekalo, co bude s jednotlivými hráči. Jedné polovině týmu se dlouho vydržet nepodařilo, ta druhá nyní oficiálně míří pod křídla Eclot Gaming.
Výchozí obrázek

Sestava v čele s Alexem 'wap0' Kľučkou zažívala v barvách Pyctophobie opravdu úspěšnou sezónu. Přes řadu vyhraných online turnajů se týmu podařilo triumfovat na jarních Y-Games, kde nikomu nedali šanci, a díky parádní formě si v čele MČR klasifikace vybudovali náskok takřka zajišťující postup na finálový event. I přes týmové neshody dokázal tým ovládnout celou letní sezónu ligy ESEA Open, ihned po ní však přišel rozpad na dvě části.

ECLOT na KoA Masters 2016

Zatímco část v čele s Filipem 'K1-FiDa' Dvořákem po výhře kvalifikace do 2. FORTUNA COOL ligy spolu nepokračovala, původní kapitán Pyctophobie Alex 'wap0' Kľučka s Juraj 'kutnass' Kútným dali dohromady pětici, která se právě v této lize již představuje a nyní oficiálně nachází i střechu. Poslední éra Eclot Gaming se příliš nevydařila a zejména poslední sestava nebyla schopna nalézt ideální složení. Tým v čele s Davidem 'Zajda' Zajíčkem nechybí dokonce v 1. FORTUNA COOL lize, nově jej však pod názvem ECLOT.LYNX vídat nebudeme.

Právě pod křídla ECLOT nyní míří wap0 a spol. Tohle prostředí kapitán týmu i kutnass moc dobře znají, vrací se totiž na místo činu, kde před dvěma lety dokázali vyhrát KoA Masters. Nejzářivějším jménem nové sestavy je Tomáš 'zyored' Cvaniga, který po kratičkém působení v Brute nemohl najít nový domov. Dva zbylé hráče bychom mohli označit jako návratilce na scénu, ani jeden delší dobu v žádném týmu oficiálně nepůsobil.

Nová akvizice ECLOT.LYNX

 Slovensko Alex 'wap0' Kľučka
 Slovensko Juraj 'kutnass' Kútný
 Slovensko​​​​​​​ Tomáš 'zyored' Cvaniga
 Slovensko​​​​​​​ Vojtěch 'vojtiiis' Krázel
 Česká republika Jakub 'DKN' Černý

Zdroj: eclot.eu
Štítky: eclot gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.