Přejít k hlavnímu obsahu

WD se stává hlavním partnerem Vodafone MČR PC 2019 a odhaluje novou produktovou řadu

24. 9. 2019 | 14:56 Všechny hry
Drive Your Game – rozehraj svou hru s disky WD_Black! To vzkazuje všem fanouškům počítačových her Western Digital, od dnešního dne hlavní partner Vodafone Mistrovství ČR v počítačových hrách 2019, a představuje novou produktovou řadu WD_Black.
WD_Black MČR 2019
WD_Black MČR 2019

Společnost Western Digital se svojí produktovou řadou WD_Black, která je určena hráčům počítačových her, se oficiálně stává hlavním partnerem nadcházejícího Vodafone Mistrovství České republiky v počítačových hrách. Produktová řada WD_Black pomáhá hráčům počítačových her hrát stále lépe a bez omezení v ukládacích kapacitách svých herních zařízení. Disky WD_Black SSD pak zvyšují rychlost načítání i ukládání her. Hráči se tak mohou rychle vrátit k tomu, co opravdu milují: Vítězit!

WD_Black

Pětice nových externích disků (HDD i SSD) patří do produktové řady WD_Black a je vytvořena na míru herním konzolím i herním počítačům a optimalizuje ukládací kapacitu, přenositelnost dat i samotných her a zvyšuje jejich dostupnost. Nové externí disky WD_Black zajistí větší radost z hraní počítačových her a umožní zachytit a uložit více vítězných scén a her bez nutnosti být omezován ukládací kapacitou herních zařízení. Mezi novinkami se jako první v odvětví u herního disku představí rychlé rozhraní SuperSpeed USB (20 Gb/s), USB 3.2 gen 2x2.

Nové externí disky rozšiřují nabídku produktové řady WD_Black, kde dominuje, dnes již legendární a v hráčské komunitě oblíbený interní disk SSD WD_Black SN750 NVMe, který se dodává ve dvou provedeních, s integrovaným chladičem a bez něj. Více informací naleznete zde.

Štítky: MČR partneři, wd
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.