Přejít k hlavnímu obsahu

WePlay oznamuje novou ligu, nebudou chybět mistři světa

28. 3. 2020 | 12:12 Dota 2
Ukrajinská společnost WePlay se v posledních letech enormně angažuje na poli Doty 2. Za poslední dva roky stihla uspořádat velkou spoustu turnajů, dokonce i jeden Minor.
Studio
Studio

Liga s názvem Pushka League se bude týkat pouze evropského a CIS regionu, v každém bude soutěžit celkem 7 týmů. 12 z nich už známe, další 2 vzejdou z regionálních kvalifikací, mají tedy šanci i čeští hráči z týmů Chicken Fighters a Vikin.gg. Boj o 250 tisíc dolarů vypukne 23. dubna.

Když vezmete nejlepší přísady a spojíte je do jednoho produktu, vždy ho trh s radostí přijme. Naše liga kombinuje nejlepší týmy, naši infrastrukturu, což zahrnuje produkci videa, logistiku, softwarové nástroje, média, PR a další věci. Našli jsme mezeru v rozvrhu turnajů, a tak našim divákům hrdě prezentujeme novou ligu.

říká Oleg Krot, CEO WePlay.

Hráčská komunita už dlouho volá po regionálních ligách, jako je tomu například v League of Legends. Valve je vyslyšelo a už od podzimu budou regionální ligy dvou úrovní součástí DPC sezóny. Nyní přichází se svými ligami další subjekty, kromě WePlay například Čínská asociace profesionálů, možná je na to ale příliš pozdě, protože od podzimu se týmy budou chtít soustředit na kvalifikační body z DPC lig. Každopádně jsme rádi, že se budeme v dubnu a v květnu mít na co koukat a doufáme v kvalifikaci některého z našich krajanů.

Zdroj: weplay.tv
Štítky: weplay