Přejít k hlavnímu obsahu

WESG: Grandfinále o víkendu ovládl Purple

18. 3. 2019 | 09:56 Hearthstone
Finálový turnaj WESG v Hearthstone je za námi a nechyběly u toho nebude ani české barvy! Mezi známými jmény se v boji o titul v Číně představil i eSubák ecoo.
Purple
Purple

UPDATE #2: Turnaj je u konce, o víkend později vše uzavřel Purple výhrou 3:1, díky které si odnáší 100 tisíc dolarů.

UPDATE #1: Skupiny se ecoovi vůbec nepodařily a v play-off ho tedy neuvidíme. Zajímavé souboje ale přinese střet šestnáctky nejlepších nepochybně i tak, bude tedy co sledovat.

WESG

Je to už nějakou tu dobu, co z evropské online kvalifikace postoupil do samotného světového finále World Electronic Sports Game hráč eSuby, Štěpán "ecoo" Mach. Jedna z největších Hearthstone akcí roku, kterou nepořádá samotný Blizzard, je pro tohoto talentovaného karbaníka samozřejmě obří událostí a přípravu bral tedy dle svých vlastních slov nejpoctivěji, jak to šlo.

WESG

A Den D je tady – LAN finále pro ty nejlepší hráče z celé zeměkoule totiž začíná už ve čtvrtek v brzkých ranních hodinách našeho času. Hned ten den se odehrají všechny zápasy z první skupinové části, ve které bojuje ecoo proti dalším pěti hráčům ve Déčuk (hrát se bude formátem všichni proti všem, Conquest Bo5 s jedním banem). Dále postoupí vždy jen dva nejlepší a na ty pak bude čekat samotné play-off. Tak snad v něm budeme moci vidět i Štěpána!

  • 1. místo: 100 000 $
  • 2. místo: 50 000 $
  • 3. místo: 20 000 $
  • 4. místo: 10 000 $

Výsledky skupiny D, ve které bojuje ecoo:

Skupina D, WESG
Štítky: WESG
miluju videohry a hlavně ligu legend