Přejít k hlavnímu obsahu

Windows 10 dorazí na MČR Expo s ideálními notebooky, cosplayery i velkou soutěží o Microsoft Surface Go

5. 11. 2019 | 00:31 Všechny hry
Microsoft a Windows 10 se na MČR Expo 2019 představí se svými nejnovějšími modely notebooků, které jsou pro hráče ideálním doplňkem k hlavní herní mašině. Soutěžit navíc budeme právě o jeden z nich.
Výchozí obrázek
MČR 2019

V dřívějších letech se Windows 10 při příležitosti vrcholu esportové sezóny v České republice vždy vytasil se zajímavými soutěžemi, a nejinak tomu bude letos. Nejprve si však pojďme představit jednotlivé části programu.

Právě tady si budete moci v celé kráse ověřit, že každý hráč kromě nabušeného počítače potřebuje i notebook, například do školy, a na to jsou optimální právě notebooky s nejnovějšími Windows 10. Ty totiž nabízí ideální kompromis ve všech směrech a o jeho největších přednostech se můžete přesvědčit právě na MČR.

Cyberpunk 2077

Velkým lákadlem kromě samotných strojů budou i hosté. Těšit se můžete na elitní cosplayerky Germiu a Ketrin, které mají letos na kontě třeba první a druhé místo ze soutěže na Gamescomu. Obě dorazí se svými kostýmy z Cyberpunk 2077, ale i několika dalšími. Vyfotit se s nimi budete mít příležitost například u fotostěny. 

Na stánku budou probíhat soutěže spojené s parametry přítomných notebooků a připravena bude i jedna velká. Vyplněním soutěžního letáku se zapojíte do slosování o Microsoft Surface Go, ovladač Xbox Elite Series 2 a předplatné Xbox Game Pass Ultimate. Vyhlášení proběhne na hlavní počítačové stage v neděli od 15 hodin.

Microsoft Surface Go
Štítky: Windows 10, MČR Expo
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.