Přejít k hlavnímu obsahu

World Championship 2019: Hunterace se po epické finálové bitvě stává světovým šampionem

28. 4. 2019 | 16:53 Hearthstone
Nejdůležitější Hearsthstone turnaj roku letošního roku začíná, o titul mistra světa budou ti nejlepší hráči bojovat od středy 25. dubna až do konce týdne. Kdo nakonec odejde s titulem?
NVD Hunterace
NVD Hunterace

Formát se sice měnil i v posledních letech, tak velká změna, která čeká kompetitivní hraní Hearthstone letos, tu ale už dlouho nebyla a s formátem HCT a také samotným Conquestem se definitivně rozloučíme již tento týden. Mistrovství světa, které uzavře tuto The Hearthstone Championship Tour, začíná ve středu 24. dubna a bude to opravdu pecka! Mistrovství světa se totiž odehraje jen pár týdnů po příchodu roku Draka a meta tedy stále není úplně stabilizovaná.

Současná Hearthstone špička se o část z prize poolu v hodnotě jednoho milionu dolarů utká na Tchaj-wanu, odkud pochází úřadující světový šampion tom60029, v Taipei Heping Basketball Gymnasium, tedy na místě, co bylo v minulosti dějištěm třeba tenisového Taiwan Open. První tři dny turnaje zabere úvodní skupinová část, pro kterou byli hráči rozděleni do čtyř GSL skupin. Z ní pak osmička nejlepších postoupí do Single-Elimination play-off, jenž se odehraje v neděli, a po něm už bude jasno o novém mistrovi světa!

World Championship 2019
miluju videohry a hlavně ligu legend