Přejít k hlavnímu obsahu

World Cup: výsledky 1. kvalifikačního víkendu - Solo

16. 4. 2019 | 18:28 Fortnite
První víkend kvalifikace na Fortnite World Cup je za námi a o prvních finalistech je rozhodnuto.
world cup
world cup

Úvodní kvalifikační kolo se odehrálo v módu solo. Soupeřili tedy jednotlivci a rozhodně se bylo na co dívat. Sobotní tříhodinové okno určilo, kdo se dostal do nedělního finále o postup. Těchto top 3000 hráčů mělo opět 3 hodiny na to, během 10 zápasu získat co největší bodové skóre. Klání probíhalo na všech Fortnite serverech a z každého regionu postoupil předem určený počet hráčů. O systému a počtu postupujících jsme pak konkrétně psali v tomto článku.

Nvidia

Největší zajímavostí ze sobotního semi-finále je účast hráčů v Oceánii a Asii, kde pro postup do neděle stačilo mít 0 bodů a odehrát jen jeden zápas. Jak je vidět, soupeřů zde není mnoho. 

A kdo tedy nakonec postoupil do offline finále v New Yorku v červenci a může si tak do té doby vzít kvalifikační dovolenou?

postup

Pokud by vás zajímalo umístění všech českých hráčů a kolik peněz si z kvalifikace odnesli, můžete se na ně podívat v tomto článku. Nejlepší zástupce pod naší vlajkou v EU regionu skončil na 148. místě a odnesl si 300 amerických dolarů. 

Kdybyste se chtěli podívat na nedělní finále ze záznamu (a pokud se chcete něco přiučit, rozhodně to doporučujeme), můžete tak učinit na oficiálním Youtube kanálu Fortnite, kde najdete celý 9 hodinový stream v archivu. 

Příští víkend nás tedy čeká další kvalifikační kolo, které tentokrát bude ve znamení dvojic - tedy mód duo.

 

Autora článku můžete sledovat také na Instagramu: @IamHappyMike. Případně ho podpořit zadáním Support a Creator kódu: "iamhappymike".