Přejít k hlavnímu obsahu

YoungBuck představuje nový realizační tým Fnatic LoL

4. 1. 2019 | 01:20 League of Legends
Nový rok znamená pro celou Evropu novou éru. EU LCS se mění na LEC a týmy v ní nezůstávají pozadu. Jinak na tom není ani Fnatic, ve kterém se vystřídali členové realizačního týmu.
Fnatic YoungBuck
Fnatic YoungBuck

O tom, jaké přijdou změny, rozhodoval převážně YoungBuck, který v loňském roce zastával roli, která by se v klasických sportech nazývala sportovní ředitel. Tým opustil Dylan Falco, který odešel do FC Schalke 04. Joey "YoungBuck" Steltenpool se nyní vrací k pozici hlavního kouče a na pozici týmového ředitele byl dosazen Jan "Careion" Hoffmannm, který předtím dělal Fnatic manažera pro tým ve hře Heroes of the Storm and Paladins. 

YoungBuck:

„Vždy jsem měl rád draftování, už v době, kdy jsem byl ještě aktivní profesionální hráč. Po ukončení spolupráce s Dylanem Falcem bylo logické, abych se vrátil do role, kterou jsem zastával před příchodem do Fnatic. Vzhledem k tomu, že se celá hra i esport scéna posouvá kupředu, rozhodli jsme se přivést i nového asistenta - Louis-Victor "Mephisto" Legendre

Do týmu přibyl i nový hlavní analytik, Samir "Gegemont" Mamedau, který zaujal místo Kayyse, odcházejícího do Team Liquid. Bude nyní bydlet spolu s týmem v gaming house. Fnatic je totiž jeho přínos markantně větší, když své poznatky prezentuje face-to-face. Posledním článkem nového realizačního týmu je asistent manažera Jaremias Knehr, který pro organizaci Fnatic pracoval v rámci jiných esportových titulů.

Realizační tým Fnatic LoL:

  • Týmový ředitel: Jan ‘Careion’ Hoffmann
  • Hlavní trenér: Joey ‘YoungBuck’ Steltenpool
  • Asistent trenéra: Louis-Victor ‘Mephisto’ Legendre
  • Hlavní analytik: Samir ‘Gegemont’ Mamedau
  • Asistent manažera: Jeremias Knehr
Štítky: fnatic, LEC