Přejít k hlavnímu obsahu

Youtuber vytvořil tři metry vysokou repliku PS5, dostal se do Guinnesovy knihy rekordů

18. 2. 2021 | 09:00 Všechny hry
Youtuber ZHC vytvořil repliku nejnovější konzole PlayStation 5, ta jeho má ale do výšky pět metrů a váží neuvěřitelných 227 kilogramů. Nechyběl ani zápis do Guinnesovy knihy rekordů.
Replika PS5
Replika PS5

Youtubeři, jak je známo, jsou schopni pro svoji propagaci a větší proslavení udělat téměř cokoliv. Živým důkazem je například youtuber Jay Swingler, který si nedávno nechal zacementovat hlavu v mikrovlnce.

22letý youtuber Zachary Hsieh, který na internetu vystupuje pod přezdívkou ZHC, si svoji propagaci udělal po svém. Během posledních čtyř měsíců strávil 100 hodin na vskutku unikátním projektu. Postavil největší repliku konzole PlayStation 5 na světě a aby to bylo oficiální, nechal tento projekt zapsat do Guinnesovy knihy rekordů. I když ho zápis stál 1,5 milionu korun, přineslo mu to za necelé dva týdny zhruba 12,5 milionu diváků, to znamená, že se projekt opravdu vyplatil. Replika této PS5 je vysoká tři metry a váží neuvěřitelných 227 kilogramů. Dá se tedy říct, že je zhruba stokrát větší než původní konzole. Zajímavé také je, že jeho třímetrová replika doopravdy funguje a je k dispozici i ovladač DualSense, který je samozřejmě také mnohem větší.