Přejít k hlavnímu obsahu

Snow Sweet Snow: Je konec, SINNERS vypadávají se skóre 1-3

4. 2. 2021 | 12:05 Counter-Strike 2
Dvě fáze turnaje Snow Sweet Snow #1 jsou za námi, ale dvě další před námi. SINNERS už měli dvakrát na mále, ale situaci vždy zvládli. Teprve teď se ale začne lámat chleba, protože do hlavního swissu obdržela pozvánku osmička silných celků.
SINNERS
SINNERS

SINNERS Esports se upsali společnosti Relog Media na účast v minimálně šesti turnajích a hned úvodní klání Snow Sweet Snow #1 je pro českou jedničku vůbec největším turnajem, kterého se zatím zúčastnila, tedy alespoň co se finančních odměn týče. Ve hře je totiž rovných 100 tisíc dolarů, z nichž část si vybojují týmy postupem z každé fáze turnaje. Při vstupu do hlavního swissu už SINNERS mají na kontě 3 tisíce, ačkoliv ze skupiny i následného swissu regionální fáze turnaje postoupili s odřenýma ušima vždy až na poslední pokus.

Na to se ale historie neptá a vše začíná nanovo. Hlavní swiss část opět nabídne až pět hracích kol, ve kterých mají týmy za úkol zvítězit třikrát proti týmům, které mají stejné aktuální skóre v tabulce, přičemž prohrát lze maximálně dvakrát. Osmičku postupujících týmů z regionální fáze turnaje doplňuje osm pozvaných celků, které jsou jeden známý pojem vedle druhého. Nejvýše postavení ve světovém rankingu jsou forZe z Ruska, které český zástupce vyzve hned v úvodním duelu. Dalšími zástupci nejlepší třicítky světa jsou EXTREMUM, Sprout, Dignitas a Endpoint, seřazení od 27. do 30. místa. Právě takové soupeře potřebují SINNERS Esports potkávat, aby mohli pomýšlet na posun do TOP 30. I v případě proher jde totiž o přesně ty zkoušky, které jsou k nezaplacení. Kromě zmíněných týmů ale obdržely pozvánku také nové sestavy ENCE a GODSENT spolu s týmem PACT.

Podceňovat ale samozřejmě nelze všechny, kdo podobně jako SINNERS postoupili z regionální části turnaje. Winstrike Team, Lyngby Vikings a Sangal Esports jsou totiž při začátku turnaje zástupci nejlepší světové padesátky. Zapomínat však nesmíme ani na GamerLegion s Patrikem 'Zero' Žúdelem, kteří se rovněž budou snažit uspět. Náročný kromě soupeřů bude i harmonogram, protože se všech pět kol swissu odehraje v pěti dnech po sobě. Dobrou zprávou ale je, že všechny zápasy bude možné sledovat na streamech TEBtv a TEBtv3.

Jednotlivé zápasy SINNERS Esports a GamerLegion:

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.