Přejít k hlavnímu obsahu

Zajímavého mezinárodního turnaje Motorola Edge+ RUR se můžete zúčastnit i vy

29. 5. 2020 | 21:36 Brawl Stars
Známý výrobce mobilů Motorola za spolupráce s organizací RUR představil zajímavý Brawl Stars turnaj o opravdu nadupané ceny, kterého se můžou zúčastnit i Češi a Slováci!
Motorola edge+ RUR
Motorola edge+ RUR

Slyšeli jste o turnaji Motorola edge+ RUR? Jestli ne, není divu, představen byl totiž teprve nedávno, to ale neznamená, že byste se o něj neměli zajímat! Tato akce totiž nabízí nejen zajímavý prize pool v podobě cenných věcných odměn, ale také unikátní formát, ve kterém bude nezvykle každý hráč bojovat sám na sebe. Co je ale hlavní, turnaje se mohou zúčastnit pouze vybrané země z bývalého Východního bloku, mezi kterými nechybí ani Česko a Slovensko!

O co konkrétně tedy jde? Inu, v principu je to vlastně jednoduché, do 4. června se mohou do turnaje přihlásit všichni hráči splňující podmínky, tedy především tu, že pocházejí buď z Česka, Slovenska, Srbska, Rumunska, nebo Bulharska, z nichž pak bude vybráno vždy 100 nejlepších dle in-game rankingu dané země. Ti si to pak 6. června rozdají v národní kvalifikaci do hlavní části turnaje, do nějž postoupí vždy 20 nejlepších, a pro ně bude zase 7. června nachystán finální turnaj. O jeho formátu stejně jako o tom kvalifikace sice zatím bližší podrobnosti nevíme, představeno zato ale bylo, jaké ceny budou ve hře. Z těch lze konkrétně zmínit třeba tyto:

  • 5x Motorola edge+ pro nejlepšího hráče z každé zúčastněné země
  • 1x Lenovo Legion Laptop Y740 pro celkového šampiona
  • 100x herní tričko pro všechny finalisty
  • Herní periferie pro 20 nejlepších finalistů

Samotný turnaj tedy sice zatím zůstává spíše neznámou, ale i tak lze jasně říci, že to bude zajímavé! Ti nejlepší hráči Brawl Stars hned z pěti zemí světa? Jo, to si necháme líbit! Pokud chcete stejně jako my zaujmout u Motorola edge+ RUR pouze pasivní pozici, sledovat jej budete moci na tomto YouTube kanále, kde vše jak v den kvalifikací, tak v ten finální vypukne ve 12:00. No a pokud se chcete přímo zúčastnit? Tak pak nezbývá než se na oficiální stránce turnaje, kde mimo jiné najdete také všechny zatím odhalené informace o eventu, zaregistrovat a pořádně trénovat, abyste světu ukázali, že Češi a Slováci BS umí.

Zdroj: rur.rs
miluju videohry a hlavně ligu legend