Přejít k hlavnímu obsahu

Zářijová AORUS Squad Series pokračuje ve čtvrtek

5. 9. 2018 | 08:53 PUBG: Battlegrounds
Je zde nový měsíc a s ním i další turnajová série ve spolupráci s partnery AORUS a Alza.cz v PUBG a to opět v režimu squad!
Výchozí obrázek

Je zde nový měsíc a s ním i další turnajová série ve spolupráci s partnery AORUS a Alza.cz v PUBG a to opět v režimu squad! V povedené srpnové sérii, kde finále ovládl tým Alza Gaming si zajistili pozvánku do zářijového finále i týmy Hammer Squad, gUCCI gANG, J3BAT Haters, Yikes a PochinkiWarriors. Přijďte si zahrát již tento čtvrtek a staňte se dalším finalistou!

Jak budou kvalifikace probíhat?

Velice jednoduše, každá kvalifikace má sloty pro 32 týmů a týmy sbírají body napříč všemi třemi kvalifikacemi. Následně 10 nejlepších týmů postoupí do měsíčního finále, kde budou doplněné 6 týmy, které se umístí nejlépe v předcházejícím měsíčním finále (září, říjen). Pokud chcete vědět více o herním systému (kdy, formát, bodování apod.), doporučujeme nastudovat pravidla uvnitř našich turnajů této série.

Harmonogram AORUS PUBG SQUAD SERIES by Alza.cz:

Čtvrtek 6. záříAORUS Squad Series by Alza.cz - kvalifikace #1
Čtvrtek 13. záříAORUS Squad Series by Alza.cz - kvalifikace #2
Čtvrtek 20. záříAORUS Squad Series by Alza.cz - kvalifikace #3
Čtvrtek 27. záříAORUS Squad Series by Alza.cz - finále 

Ceny v turnaji - vždy pro nejlepší tým v měsíci:

4x mechanická klávesnice AORUS K7

Registrujte se do první kvalifikace!

Také diváci a fanoušci budou moci vyhrát!

Pro diváky a fanoušky (nejen) PUBG jsme v rámci AORUS PUBG Squad Series by Alza.cz připravili spoustu doprovodných aktivit, o které budou moci soutěžit během streamu na Twitch kanále PLAYzone, Facebook stránce PLAYzone nebo třeba na Facebook stránkách našich komentátorů Miloslav "Lucky_PXL" Feik a Přemek "huhy" Malina, kteří vás vždy ve čtvrtek od 18:00 budou provázet těmito turnaji. A co bude možnost vyhrát? Například grafickou kartu GIGABYTE GV-N1060AORUS-6GD, SSD disk UD PRO SSD 512GB, herní myš AORUS M3 nebo herní podložku AORUS AMP500!

Štítky: PUBG