Přejít k hlavnímu obsahu

Zero byl oficiálně oznámen jako posila týmu Budapest Five, kde se potká se třemi dřívějšími spoluhráči

14. 9. 2019 | 09:45 Counter-Strike 2
Slovenský hráč Patrik 'Zero' Žúdel si svého času zahrál s HellRaisers i na Majoru. Jeho cesta do zahraničí však odstartovala v maďarském týmu Revolte a na tuto scénu se vrátil i v loňském roce, kdy posílil GameAgents. Po svém návratu k aktivnímu hraní na tyto končiny nezanevřel a do třetice posílí jeden z elitních maďarských celků.
Budapest Five
Budapest Five

Patrik 'Zero' Žúdel platí za největší domácí talenty posledních let a když se stáhl do ústraní, mnozí to považovali za velkou škodu. Slovenský střelec však letos oznámil návrat, když po boku hráčů jako queztone nebo daxen postoupil do FORTUNA COOL ligy. Jako Kopec sranda tento tým dokázal postoupit na LAN finále, které se v Praze odehrává právě dnes. Zero však myslí na víc a již byl oficiálně oznámen v novém angažmá.

Po třetí v kariéře se totiž rozhodl přijmout nabídku posílit tým z Maďarska, vyhlédlo si ho totiž trio bývalých spoluhráčů do sestavy Budapest Five. S Gáborem 'gabesson' Málovicsem se potká již potřetí a spolu s Ádámem 'kolor' Domoszlayem a Leventem 'fleav' Fodorem působila v loňském roce celá čtveřice pod střechou GameAgents, kdy se s The eLiVem jako pátým hráčem představili na V4 Future Sports Festivalu.

Tam se letos gabesson a spol. nepodívají, v maďarské kvalifikaci totiž překvapivě uspěl tým GAMERZONE. S Budapest Five zde ještě nastoupili barcode a rumunský hráč markk, poté však přišly dvě změny, jejichž součástí byl i právě příchod Zera. Druhou posilou pak je švédský hráč Rasmus 'kreaz' Johansson. V tomhle složení tým zatím odehrál několik různých kvalifikací a jelikož byly obě posily již oficiálně potvrzeny, nejspíš jim to šlape.

Nynější sestava Budapest Five:

 Maďarsko Gábor 'gabesson' Málovics
 Maďarsko Ádám 'kolor' Domoszlay
 Maďarsko Levente 'fleav' Fodor
 Slovensko Patrik ‘Zero’ Žúdel
 Švédsko Rasmus 'kreaz' Johansson

 Srbsko Viktor 'vic' Kovács – trenér

Štítky: Zero, Budapest Five
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.