Přejít k hlavnímu obsahu

ZexRow po svém výstupu dostává zákaz na všechny Ninjovy turnaje

2. 6. 2020 | 14:30 Fortnite
První týden Ninjova turnaje, nesoucí název Ninja Battles, se neobešel bez dramatu, který vyvolal jeho vítěz, ZexRow, při interview, jenž následovalo po finálovém zápase. Hráč týmu TSM si totiž ke svým protihráčům nebral žádné servítky a ve vítězném rozhovoru se do nich pustil sprostými urážkami.
ZexRow Ninja Battles
ZexRow Ninja Battles

Tyler 'Ninja' Blevins se pustil do nové turnajové série Ninja Battles a hned po svém prvním týdnu se nevyhnul pořádné scéně, kterou vyvolal jeho vítěz Anthony 'ZexRow' Colandro. Ninju sleduje opravdu široké spektrum diváků, jehož velkou součástí jsou také nezletilí a děti, a právě tato skutečnost ještě více eskalovala nepříjemnou situaci vyvolanou vítězem turnaje, který v současnosti působí pod týmem TSM.

ZexRow se po úspěšně odehraném zápase účastnil interview, kde měl možnost vyjádřit svůj názor, představit vlastní projekty, nebo přednést některé případné otázky. A přesně tak se stalo, vítěz turnaje se tedy vyjádřil, a to opravdu barvitě. ZexRow se pustil do monologu, v němž mluvil o své minulosti a svých plánech do budoucna, což zakončil velice ostrou zprávou určenou jeho protihráčům. Tu si můžete poslechnout v následujícím klipu.

Celé interview běželo na Ninjově Mixer kanále, který v tu dobu sledovalo 15 000 diváků, takže si určitě dokážete představit jeho rozhořčení vůči hvězdě TSM. Ninja vůbec o ničem nediskutoval a ZexRow dostal okamžitě zákaz účasti na všech budoucích turnajích. Viník se celou situaci ještě snažil napravit chabou omluvou na svém Twitteru, na kterou mu Ninja uštěpačně odpověděl gratulací k jeho prvnímu a také poslednímu umístění na jeho turnajích. Ninja ovšem není jediný, koho ZexRow vytočil, protože se ozývají fanoušci, kteří požadují jeho odstoupení od TSM. Jak se k tomu vyjádří samotná organizace?

Zdroj: ginx.tv