Přejít k hlavnímu obsahu

Známá streamerka obviněna z pohrdání fanoušky

26. 4. 2020 | 08:00 Všechny hry
Oblíbená Twitch streamerka InvaderVie se ocitla pod palbou kritiky, protože klip, ve kterém poněkud neštastně vyjádřila svůj názor, se stal virálním. InvaderVie, známá pro své cosplay streamy, nedávno nařkla své fanoušky z toho, že neplatí ani 5 dolarů za sub a označila je za finančně negramotné.
InvaderVie
InvaderVie

Asi nejhorší věta byla, že pokud nemáte pouhých 5 dolarů, tak nemáte čas sledovat Twitch a měli byste jít radši pracovat. Dodala, že fanoušci by se neměli schovávat za větu: "Nemám moc peněz a nemůžu si dovolit dát subscribe", že to spíše znamená: "Jsem natolik nezodpovědný/á s penězi, že nemůžu podpořit tvůrce obsahu, který mě baví". Její vyjádření názoru obletělo svět a reakce se jen hrnou. Nicméně, podívejte se sami: 

Klip, který k dnešnímu dni zhlédlo již více než 2 miliony lidí, způsobil pozdvižení ve streamerských řadách. Dokonce i extrémně populární hráčka "Pokimane" toto téma vytáhla v debatě a nesouhlasila s InvaderVienými kontroverzními výroky. Pokimane řekla, že pokud je 5 dolarů tak irelevantní částka, tak potom by je streamerka neměla potřebovat.

Najde se pár lidí, kteří si myslí, že InvaderVie vyslovila tento výrok, protože věděla, jak moc kontroverzní je a chtěla se stát virální úmyslně. Nebylo by to poprvé, kdy streamer využil kontroverzi k vlastnímu zviditelnění. Špatná reklama je taky reklama. InvaderVie se dnes ale na svém Twitchi omluvila a odsoudila své minulé já a dodala, že se svými předešlými výroky nesouhlasí a stydí ze za ně.

Štítky: Twitch