Přejít k hlavnímu obsahu

Známe 15 postupujících na DreamLeague Leipzig Major

6. 12. 2019 | 22:13 Dota 2
Druhý Major sezóny zná většinu svých účastníků. Z velké části postoupili favorité jednotlivých regionálních kvalifikací, dočkali jsme se však i překvapení, hlavně v evropském regionu.
Logo
Logo

Jihovýchodní Asie

O tři postupová místa se utkalo značné množství kvalitních týmů. Vítězové posledního Majoru TNC sice postoupili, ale dalo jim to zabrat. Museli v souboji o přežití porazit své filipínské kolegy z týmu Cignal Ultra, jelikož podlehli Fnatic 0-2. Třetím postupujícím jsou Reality Rift, jejichž nejznámější jména jsou Kyxy a Nutz.

Severní Amerika

Jak už jsme zvyklí, Evil Geniuses dominují severoamerickému regionu a opět prošli kvalifikací jako horký nůž máslem, prohráli pouze jednu sérii s Fighting Pandas. Na Major se také dostal celek Chaos Esports Club, který suverénně prošel přes Upper Bracket a ve finále si poradil s FP.

Čína

V Lipsku uvidíme stejné čínské týmy, tedy Vici Gaming, Aster a Invictus Gaming. Akorát EHOME se přes kvalifikaci nedostali, přesto mají šanci dostat se na Minor a odtud rovnou do Německa.

Evropa

Přetlak kvalitních týmů na evropské scéně byl znát. Prvně se předvedl ex-Liquid tým Nigma, avšak ne tak, jak by si hráči představovali. Nejprve v play-off podlehli týmu Secret 1-2 a následně Alliance 0-2. Mají tak šanci zabojovat o Minor, budou to mít ale těžké. Třetím z postupujících je nová soupiska Liquid.

Jižní Amerika

Nejlepší jihoamerický celek Beastcoast potvrdil svou dominanci pouze s menším zádrhelem proti vítězi celkovému vítězi kvalifikace Pain Gaming. V Lower Bracketu dokázal porazit Ego Boys a znovu je tedy uvidíme na Majoru.

CIS

Virtus.Pro i s novou sestavou zůstávají velkou hrozbou pro celý CIS region. Tentokrát se jim podařilo bez problému dostat na takto důležitý turnaj. Na druhém místě se asi nejvíce očekávali Gambit Esports, místo na Majoru jim však vyfoukla jiná zavedená CIS značka, a to Na´Vi, kteří je vyřadili v Lower Bracketu ještě před týmem Spirit.

Zdroj: dartfrog.gg
Štítky: DreamLeague