Přejít k hlavnímu obsahu

Známe kompletní složení finále AORUS Z490 série, které přináší soutěž o SSD a základní desku!

24. 6. 2020 | 10:00 Fortnite
Pro hráče Fortnite přinášíme novou turnajovou sérii, ve které si mohou díky Gigabyte AORUS a Alza.cz ta nejlepší Tria zahrát o krásný prize pool 6 000 Kč! Obě kvalifikace jsou již za námi, a my tak známe kompletní složení finále! Kdo se utká o výhru a krásnou porci peněž?
AORUS ft
AORUS ft

V neděli jsme vám přinesli druhou a zároveň poslední kvalifikaci Fortnite AORUS Z490 série, kterou přináší Gigabyte a Alza.cz. Jde zároveň o první turnaj na domácí CZ/SK scéně v režimu Trio Aréna. Po nabité první kvalifikaci byl obrovský zájem také o druhou, přinesla totiž souboje hned 154 trojic. Nejúspěšnější byla trojice F1ren x Kašpi x Superpants, jež patří mezi třicítku postupujících do turnajového finále.

To se odehraje už tuto neděli opět ve formátu Trio Arena, který vybízí hlavně k lovu killů a nabízí tak rychlé a akční situace. Třešničkou na dortu celého finále AORUS Z490 série je prize pool 6 000 korun, který si rozdělí dvě nejlepší trojice. 

Týmy postupující do finále AORUS Z490 série:
W-KEY MHTTrnkovciSemrádiD1sneylandF1ren x Kašpi x Mumies
,,Controlla Playa"krysyFNiMp BotiMisty owners2 boomeři a českej clix
LizhacksSTENULYKACBombarďácibenjy savage mongraal
W-key GODSdasasasasasasasasasnwmSMJ123456789
hunnydyWhite LamasSaganovciGnom je frajerESSENS LEGENDS
Kriplonzfanoušci ♥WarfeXGod Sensezimbabwe lovers

Kromě toho vám AORUS přináší také soutěž, ve které můžete vyhrát základní desku AORUS Z490 PRO AX a také SSD GIGABYTE UD PRO s kapacitou 1TB. Pro více informací o soutěži zamiř na Instagram značky AORUS, kde se vše dozvíš!

AORUS soutěž
Štítky: AORUS
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.