Přejít k hlavnímu obsahu

Známe výherce MČR soutěže o periferie HyperX

16. 3. 2021 | 11:44 Všechny hry
V rámci HAL3000 MČR Tour jsme díky našemu partnerovi HyperX přinesli i parádní soutěž pro diváky. Na novém Instagramu MČR v počítačových hrách jste mohli vyhrát čtyři různé periferie této prémiové značky.
HyperX soutěž
HyperX soutěž
Zdroj: grafika PLAYzone

Zapojení do HyperX soutěže bylo jednoduché. Stačilo jen dát "srdíčko" na soutěžní příspěvek, sledovat @mcrpc.cz a označit v komentářích dva kamarády. Zapojilo se vás více než 1500, za tuhle přízeň jsme vám vděční. Vyhrát ale mohli pouze čtyři, kteří byli vylosováni v pondělí večer a kontaktování přímo na Instagramu. Z nových sluchátek se může radovat Tadeáš C., Mirek P. pro změnu pozvedne svůj herní skill díky myši. Stylový nádech svému hernímu koutku dodá s novou klávesnicí Tomáš H. a obří podložku pod myš vyhrál Petr S.

Gratulujeme výhercům, a nezapomeňte sledovat i naše další kanály, kde chystáme další soutěže!

HyperX
HyperX
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: HyperX, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.