Přejít k hlavnímu obsahu

Zombie mód do PUBG Mobile můžeme očekávat v únoru

30. 1. 2019 | 07:00 PUBG: Battlegrounds
Milovníci Zombie připravte se! Spolupráce Tencentu s Capcomem ohledně Resident Evil 2 přinese také zbrusunový Zombie Mode do PUBG Mobile.
Výchozí obrázek

Resident Evil bylo vydáno 25. ledna na Xbox One, Ps4 a Windows. Nyní je pravděpodobné, že hned první únorový týden přijde i oficiální aktualizace 0.11.0 pro PUBG Mobile, kde by se měl objevit i zombie režim, který se bude jmenovat "Residen Evil: Sunset". Podle youtubera Mr.Ghost Gaming update můžeme očekávat již před 10. únorem. V současnosti si oblíbenou survival hru lze stáhnout zdarma na zařízení s operačním systémem Android nebo IoS a zabere 1,7 GB paměti.

PUBG

Zombie se budou spawnovat s několika vlnami potíží. Hráči se tak kromě hledání ostatních nepřátel budou muset krýt před "nemrtvými." Zvláštní bossové, jako je například Tyrant a Licker, budou klíčem ke zdolání různých výzev, za které následně můžeme získat několik odměn v podobě ošetřovacích prostředků, nábojů nebo dokonce zbraní. Fanoušci seriálu i hráči určitě ocení, že zombie mají plynulé pohyby a podobají se verzím na PC, nebo konzolích. Tento mód také půjde hrát ve formě squad, čímž značně zvýšíte vaši možnost přežití.

Štítky: PUBG, zombie, update