Přejít k hlavnímu obsahu

Mezihernový turnaj 06/2011

Výchozí obrázek

Ovládací panel

Dohráno
Registrace ukončeny
Registrované týmy

Mezihernový turnaj 06/2011

Začátek turnaje
Registrace
-
Ověřování registrací
-
Počet týmů v turnaji/maximální počet
38/
16
Hraje se systémem
Minimální/maximální počet hráčů v týmu
5
/
6
Admini turnaje
DOSTAŇ SE NA WCG V JIŽNÍ KOREJI!Letos padlo rozhodnutí věnovat veškerou pozornost česko-slovenské kvalifikace pro World Cyber Games 2011 akční hře Counter-Strike 1.6, v níž čtyři nejlepší týmy postoupí na offline finále v herně PGCC Nový Smíchov. Zde už se bude rozhodovat o českém šampiónovi, který získá plně proplacený postup na Grand finále v Jižní Koreji!

DOSTAŇ SE NA WCG V JIŽNÍ KOREJI!

Letos padlo rozhodnutí věnovat veškerou pozornost česko-slovenské kvalifikace pro World Cyber Games 2011 akční hře Counter-Strike 1.6, v níž čtyři nejlepší týmy postoupí na offline finále v herně PGCC Nový Smíchov. Zde už se bude rozhodovat o českém šampiónovi, který získá plně proplacený postup na Grand finále v Jižní Koreji! Zajímají vás další detaily kvalifikace? Pak navštivte stránku www.WCG.cz, kde naleznete jak obecné informace, tak i kompletní přehled všech soutěží započítaných do letošního seriálu.

CS 1.6 Mezihernový Turnaj

Registrace

Týmy se registrují v pravém ovládacím panelu po kliknutí na tlačítku Přihlásit se, které se objeví v nabídce v datum a čas uvedený výše. Každý pozvaný hráč musí potvrdit své členství v daném týmu pomocí soukromé systémové zprávy, které mu přijde. Pokud tak neučiní, tým bude nekompletní. Hernu, ze které tým nastoupí, je možné změnit v záložce Můj tým.

Měnit soupisku hráčů je možné, dejte si ale pozor, abyste nejdříve přidali nového hráče a až potom teprve vyřadili stávajícího, jinak bude váš tým posunut na poslední místo registrací a nemusí se na něj dostat místo v herně.

Potvrzovýní účasti probíhá v termínu, který je uvedený výše a opět probíha skrze záložku Můj tým. Účast potvrdí kapitán.

Každý tým se musí do dané herny dostavit nejpozději do 10.00 a zaplatit obsluze registrační poplatek, který činí 220 Kč (Česko) / 8 Euro (Slovensko) na jednoho hráče.

Rozdělení cen

Prizemoney není přesně stanoveno. Jeho výše závisí v podstatě na samotných hráčích, neboť se jedná o částku vybranou ze startovného ve všech hernách / 4.

  • 1. místo: 50 % z celkového prizemoney = 4190 Kč
  • 2. místo: 25 % z celkového prizemoney = 2133 Kč
  • 3. místo: 15 % z celkového prizemoney = 1295 Kč

Ceny v doprovodném turnaji

  • 1. místo: 10 % z celkového prizemoney a 3 volné hodiny na hráče (15 na tým)
  • 2. místo: 2 volné hodiny na hráče (10 na tým)
  • 3. místo: 1 volná hodina na hráče (5 na tým)

Systém zápasů

Osm skupin po čtyřech/pěti/šesti týmech, přičemž do play off postupují vždy první dva. Třetí a čtvrtý tým postupuje do doprovodného turnaje. Je možné, že některá skupina bude mít pět/šest týmů, celek co skončí na posledním/predposledním místě nepostoupí ani do jednoho z turnajů. Oba turnaje se hrají Single Elimination, BO1, finalé a semifinále BO3. Celý turnaj se řidí pravidly GIGABYTE Ligy, výjma věcí které v turnaji nelze uplatnit.

Maplist

de_inferno
de_dust2
de_tuscan
de_nuke

de_train

Výsledky

Výsledky zadáváte sami. Výsledek musí zadat obě strany. Zadávání výsledků naleznete vpravo v ovládacím panelu turnaje v položce "můj tým".

Doplňující pravidla:
  • Cheating budeme řešit až po ukončení turnaje.
  • Výsledky povinně zadávají obě strany, při nedodržení tohoto pravidla budou následovat sankce.
  • Je povinosti obou tímu zadávať screeny stran a status.
  • Hráči musí dodržovat interní předpisy herny, v opačném případě se vystavují možnosti okamžité diskvalifikace bez návratu vstupného.

HLTV a JabaTV

V detaily každého zápasu v odkazoch vyššie.

Komunikace

Veškerá komunikace s adminem turnaje probíhá pouze přes IRC #playzone.cs a soukromé zprávy na PLAYzone. Kontakt na administrátora v prípade problémov, mobil +421940602179.

IRC na PLAYzone.cz

Všebecné informácie a pravidlá mezihernových turnajov nájdete na stránke mezihernové turnaje.

Generální partneři MČR 2012

BenQ Intel CZC.cz
 EA