Přejít k hlavnímu obsahu

Cillian Murphy jako záporák ve Far Cry 7? Lidé mě špatně pochopili, tvrdí leaker

24. 4. 2024 | 09:50 Gaming
Před několika dny úspěšný informátor j0nathan vložil na své sociální sítě obrázek ohledně nadcházejícího dílu Far Cry 7 včetně hlavní hvězdy Oppenheimera, Cilliana Murpyho. Spekulace ohledně jeho obsazení ve hře v roli záporáka se šířila rychlostí světla a fanoušci byli nadšení. J0nathan však později ke svému příspěvku dodal, že nikde neřekl, že by Cillian měl ztvárnit záporáka, natož že by se měl ve hře vůbec ukázat.
Cillian Murphy
Cillian Murphy
Zdroj: depositphotos.com

Na základě úniku informací ověřeným informátorem j0nathanem, jenž už v minulosti odhalil pravdivé informace o hře Assasin's Creed Mirage od společnosti Ubisoft, by se v následujícím sedmém pokračování herní série Far Cry měl v roli záporáka objevit populární herec Cillian Murphy. Alespoň tak to fanoušci pochopili.

Cillian je v současné době velmi uznávaný především za jeho úžasnou roli ve filmu Oppenheimer a ve filmovém či herním průmyslu se stal extrémně chtěným. 

Informaci, která se začala po internetu rychle šířit, však po pár dnech vyvrátil. „Nikdy jsem neřekl, že Cillian Murphy bude ve hře! Ten obrázek znamená něco jiného,“ popsal špatně pochopenou ilustraci J0nathan. Herní i filmoví nadšenci tak z chvilkového nadšení přešli do momentu zklamání, stále se však na nadcházející díl velice těší.

Na podzim roku 2023 se o sedmém dílu této herní série začaly objevovat první zmínky, přičemž hra by měla obsahovat „nelineární“ příběh, ve kterém hlavnímu hrdinovi unesou rodinu. Ten má následně 72 (herních) hodin ve hře na to, aby ji zachránil, což odpovídá 24 hodinám v reálném čase. Do budoucna se od Ubisoftu přepokládá také vývoj Far Cry, který by byl otevřený pro více hráčů v rámci režimu multiplayer.