Přejít k hlavnímu obsahu

Další finále pro český tým! Dynamo Eclot si v pondělí zahraje o šestý letošní titul

12. 5. 2024 | 10:00 Counter-Strike 2 Preview
Dynamo Eclot je letos v Evropě opravdu vidět. Český celek se stal postrachem menších online turnajů, ve kterých dominuje, ačkoliv se aktuálně nachází až na 75. místě světového žebříčku. Další příležitost DNE vycítili v United21, kde jako finalisté čekají na svého vyzyvatele o titul.
Dynamo Eclot
Dynamo Eclot
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Dynamo Eclot v letošním roce dře opravdu naplno, už nyní má za sebou zhruba dvě desítky mezinárodních turnajů. Jen u účasti se ale málokdy zastavuje. V kombinaci s triumfem na Tipsport CS Spring a dokonáním Tipsport Grand Slamu se český celek díky řadě úspěchů blíží k metě 3 milionů korun jen z prize money.

Úspěšná sezóna započala únorovým triumfem v jedenácté sezóně United21 a druhé divizi EU Pro League. V březnu DNE ovládli domácí turnaj s dvoumilionovým bonusem a krátce na to i ESEA ligu v divizi Main. Páté prvenství získali v dubnu mezi elitou v European Pro League a také měsíc květen nabídne souboj o titul.

Do finále se hráčům pardubického Dynama Eclot podařilo probojovat v další sezóně turnaje United21. Přemožitele nenašli ve skupině ani v horním pavouku, takže se již vyhřívají v grandfinále a čekají na svého soupeře. Tím se pro pondělní vyvrcholení stane britský tým Verdant nebo švédská pětice Johnny Speeds.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.