Přejít k hlavnímu obsahu

Ruský střelec je připravený na návrat. Po pauze se stěhuje na sever Evropy

12. 5. 2024 | 18:00 Counter-Strike 2 Přestup
HEROIC krátce po rozloučení se svým sniperem odhalili jeho nástupce. Žádné překvapení se nekonalo, v souladu s dříve uniklými informacemi tým posiluje Abdul „degster“ Gasanov.
Abdul „degster“ Gasanov
Abdul „degster“ Gasanov
Zdroj: OG

Severská organizace HEROIC v loňském roce přišla o tři své klíčové opory. Přestavba z dánské sestavy na mezinárodní kádr otevřela nové možnosti a ode dneška bude už tým neponese dánskou vlajku. HEROIC se dnes rozloučili s Nicem „nicoodoz“ Tamjidim, který mezi světovou špičkou patřil mezi nejslabší snipery.

Volání tedy bylo jasné: HEROIC potřebují čistokrevného odstřelovače, jenž bude postrachem všech soupeřů. Na mušce proto měli bývalého reprezentanta týmu Spirit a OG, který byl od loňského leta bez angažmá. Abdul „degster“ Gasanov je připravený na svoji CS2 premiéru, od loňského června už musí být hladový.

Kolem 22letého rodáka z Dagestánu se od posazení na lavičku s Adamem „NEOFRAG“ Zouharem točily různé spekulace. Hodně se mluvilo například o možném zájmu Cloud9, kteří už dlouho prahnou po ruském sniperovi. Sám hráč ale dal v minulosti najevo, že se už nekloní k působení v týmech z východu Evropy.

Čistě po herní stránce byl degster nejlepším hráčem, jakého OG ve svých řadách měli, minimálně v řeči statistik. Oficiální důvod tehdejšího benche není známý, ale v kuloárech se vždy hovořilo o jeho problémové povaze, která může být příčinou interních potíží. Přestup do HEROIC je pro něj ale novým začátkem.

Aktuální složení HEROIC:

Dánsko René „TeSeS“ Madsen
Dánsko Rasmus „sjuush“ Beck
Izrael Guy „NertZ“ Iluz
Makedonie Damjan „kyxsan“ Stoilkovski
Rusko Abdul „degster“ Gasanov

Finsko Eetu „sAw“ Saha – trenér

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.