Přejít k hlavnímu obsahu

Nečekaný bench! NEOFRAG končí v SINNERS, tým už představil jeho nástupce

14. 5. 2024 | 11:00 Counter-Strike 2 Přestup
Pouhé tři dny před začátkem Tipsport CS Spring odpálil tábor SINNERS nečekanou bombu. „NEOFRAG je po interním rozhodnutí s okamžitou platností přeřazen na lavičku týmu,“ zní na sociálních sítích hříšníků. Na domácím turnaji jej dočasně nahradí Tomáš „tomkeejs“ Tomka.
Adam „NEOFRAG“ Zouhar
Adam „NEOFRAG“ Zouhar
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Jako blesk z čistého nebe přišla v pondělí podvečer zpráva o konci Adama „NEOFRAG“ Zouhara v sestavě SINNERS. Jeho návrat domů tedy netrval ani půl roku. Po příchodu z Dynama Eclot se představil na více než desítce online turnajů či kvalifikací, jedinou offline účast na Tipsport CS Spring přetavil ve druhé místo.

Z hlediska statistik v letošním roce patřil spolu s Tomášem „oskar“ Šťastným mezi tahouny týmu. Po herní stránce nezklamal, avšak se nedá říci, že by to byl ten dominantní NEOFRAG, který byl postrachem všech soupeřů před svým odchodem do světa. Jeho výkony na serveru by tedy neměly být důvodem benche.

Podle našich informací jsou příčinou posazení na lavičku interní neshody, kvůli kterým byla nálada v týmu nesrovatelně jiná oproti nejslavnější éře hříšníků. Po náhlém konci v Into The Breach nicméně jde o další velkou ránu pro kdysi dokonale rozjetou kariéru české hvězdy, jež se dvakrát představila i na Majoru.

Od dnešního dne nahradí NEOFRAGa v základní sestavě Michal „majky“ Švancara, který si o šanci v „A“ týmu řekl svými výkony v SINNERS AC. Na Tipsport CS Spring se však kvůli uzávěrce soupisek představí Tomáš „Tomkeejs“ Tomka v roli pátého hráče. I tohle naznačuje, že šlo skutečně o náhlý zásah do sestavy.

Když se ještě před oficiální zprávou začalo spekulovat o změnách, tak se nejvíce skloňovalo jméno Maxe „SHOCK“ Kvapila, který si na konci dubna začal hledat agenta. Jeho odchod ale tehdy vedení organizace dementovalo. Fanoušci naopak jako vysněnou posilu začali skloňovat jméno Martina „STYKO“ Styka.

Vyjádření SINNERS
Vyjádření SINNERS
Zdroj: SINNERS Esports
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.