Přejít k hlavnímu obsahu

Zoufalá prosba streamerky. Na výhružky znásilněním ban nestačí, volá po tvrdších trestech

16. 5. 2024 | 13:00 VALORANT Kauza
Internet může být v některých případech až nečekaně toxické místo. Online hry rozhodně nejsou žádnou výjimkou. Na sociálních sítích se nově objevila nahrávka z hodnocené Valorant hry streamerky, které spoluhráč vyhrožoval znásilněním. „Tohle absolutně nejde,“ zlobí se a prosí vývojáře o razantnější potrestání.
Taylor Morgan
Taylor Morgan
Zdroj: Taylor Morgan/Instagram

„Nikdy jsem nevznesla zoufalejší prosbu než to, co se právě teď chystám říct,“ zahájila své prohlášení Taylor Morgan. Streamerka se od Warzone dostala k Valorantu a nyní na sociálních sítích zveřejnila klip ze své hodnocené hry, kde se do ní velmi nevybíravým způsobem pustil spoluhráč. „Víš, jaké to je být znásilněná?“ ozvalo se z hlasového kanálu. Streamerka jeho domněnku vyvrátila a snažila se ve hře pokračovat.

Jenže mrtvému spoluhráči to nestačilo a ve svých narážkách pokračoval. „A chceš vědět jaké to je? Říkáš si o to,“ opakoval neustále, dokud se Taylor ze hry neodpojila. Navíc byla tak zaskočena, že rovnou ukončila celý stream. „Potřebuji, abyste něco udělali. Jsem neuvěřitelně silný člověk a streamuji už velmi, velmi dlouho. Ale absolutně nic vás nepřipraví na to, že vám tohle někdo řekne,“ svěřila se na sociálních sítích.

Ban podle ní nestačí. „Nic těmto mužům nikdy nezabrání jednat tímto způsobem“, zlobila se a nadhodila potrestání v podobě hardware banu. „Už nikdy by neměli být schopni hrát hru,“ dodala. Volala po reakci ze strany podpory Riot Games a té se dočkala. „Podnikáme kroky proti tomuto účtu, ale také vím, že to nestačí… Slibuji, že je to pro nás velká priorita,“ prohlásila Anna Donlon. Hardware ban je skutečně jednou z možností.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.