Přejít k hlavnímu obsahu

Brutální slovenská videohra Die by the Blade je venku! Vytaste samurajské meče

16. 5. 2024 | 14:00 Gaming
Vyzvěte své soupeře v této brutální 1v1 bojové hře. Ponořte se do samurajsko-punkového světa a vyzkoušejte celou řadu tradičních japonských zbraní, které určují vaše bojové pohyby. Vyhrávejte intenzivní taktické zápasy a staňte se mistrem v systému zabíjení na jeden zásah. Tak láká slovenské nezávislé vydavatelství Grindstone na multiplayerovou hru Die by the Blade.
Die by the Blade
Die by the Blade
Zdroj: Grindstone

Die by the Blade je intenzivní bojová hra 1v1 bez tradičních health-barů, kde o vítězství či porážce rozhoduje jediný dobře mířený úder. Vyberte si z různých kombinací zbraní a postav a bojujte v neonem nasáklých městských uličkách nebo v kouzelných japonských lesích. Vezměte do rukou zbraně a utkejte se s přáteli v místním i online multiplayeru nebo si vyzkoušejte své schopnosti proti neznámým bojovníkům v hodnocených online zápasech.

Vítězství v těchto napínavých soubojích závisí na vaší schopnosti předvídat pohyby soupeře, účinně blokovat, vyhýbat se útokům a udeřit v rozhodující chvíli. V této hře opravdu není prostor pro žádné chyby.

Vyberte si svého oblíbence z nabídky sedmi postav a přizpůsobte si jejich výzbroj podle svých představ díky bohatým možnostem přizpůsobení. Ačkoli se atributy jednotlivých postav liší, výběr zbraně je pro bojové pohyby klíčový. Klíčem k úspěchu je najít ideální kombinaci postavy a zbraně, která nejlépe odpovídá vašemu stylu boje.

Hra je dostupná na herních platformách Steam a Epic Games Store s cenovkou 19,99 EUR / 16,99 GBP / 19,99 USD.

Grindstone plánuje vydat konzolové porty hry Die by the Blade v říjnu 2024, čímž se hra otevře širšímu hráčskému publiku.

„Rádi bychom vyjádřili upřímné poděkování naší komunitě za neochvějnou podporu a nekonečnou trpělivost,“ řekl už v zimě Matej Hudák, produkční ředitel vydavatelství Grindstone. „Vývoj hry Die by the Blade byl pro malý vývojářský tým mnohem náročnější, než jsme původně předpokládali. S podporou našich partnerů se nám nakonec podařilo hru dokončit a jsme nadšeni, že ji konečně můžeme přinést naší komunitě.“

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).