Přejít k hlavnímu obsahu

Domácí jednička je oficiálně opět kompletní

9. 8. 2018 | 13:30 Counter-Strike 2
Největší téma těchto dní je uzavřeno, tým warmup oznámil svou novou kompletní soupisku.
Výchozí obrázek

Největší téma těchto dní je uzavřeno, tým warmup oznámil svou novou kompletní soupisku.

Poslední týdny byly pro bývalou sestavu eXtatus krušné, to je však u konce a parta Michala 'KETUBOR' Csontoše se opět může soustředti na plný trénink na nejbližší akce, jako je dánský Cross Border Esport. Po odchodu Jindřicha 'ZEDKO' Chyby a zejména Martina 'MonttY' Meliška, bez jehož odchodu chtěl kouč dát dohromady plně slovenský tým, warmup vyzkoušel celou škálu hráčů, ať už to byli noví snipeři nebo spíše rifleři. Testovací období je hotovo a tým kompletní.

Jako první byl oznámen příchod Erika 'The eLiVe' Sitha, který byl díky své minulosti kandidátem číslo jedna. Od hostování před Frozenovým dovršením 16 let hráčsky vyspěl a stává se přímou náhradou za ZEDKA. Pátý hráč byl ale větším oříškem, nejprve se totiž nedařilo najít nového snipera, který je po změně DEV7Lovy pozice nutností. Konečnou volbou se nakonec stal hráč, který na domácí scéně patří individuálně ke špičce již několik let, avšak na podobnou šanci teprve čekal. Řeč je samozřejmě o Karlu 'fredi' Královci, který se konečně bude moci naplno ukázat.

Nyní je tedy míček na druhé straně. Současná jednička je kompletní a plně připravena trénovat, ale co zbytek? Dle našich informací ZEDKO a MonttY pospolu nezůstanou, pokud tak začne vznikat nová ostrá konkurence warmup, bude to pouze s jedním z nich. Na volném trhu se stále nacházejí i hráči jako Patrik 'Zero' Žúdel, Ľuboš 'HenkkyG' Ilko nebo Hubert 'CaNNiE' Ludwig, všichni se zkušenostmi ze zahraničí. Zatím ale můžeme pouze spekulovat, letní přestupová sága zdaleka není u konce a v potaz musíme vzít i to, že většina předních týmů aktuálně nemá kompletní soupisku. Pokud se však v kuloárech něco nového kuje, už teď se nemůžeme dočkat!

Kdyby bylo složení nového "supertýmu" na vás, jakou sestavu byste z domácí scény poskládali?

Nová sestava týmu warmup:

{#Česká Republika} Patrik 'DEV7L' Stuchlík
{#Slovenská Republika} David 'Frozen' Čerňanský
{#Slovenská Republika} Richard 'queztone' Strnátko
{#Slovenská Republika} Erik 'The eLiVe' Sith
{#Česká Republika} Karel 'fredi' Královec

{#Slovenská Republika} Michal 'KETUBOR' Csontoš - trenér

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.