Přejít k hlavnímu obsahu

Findan o Vodafone Letní Sklizni

11. 8. 2018 | 20:55 Hearthstone
Ahoj, Findane, na úvod jednoduchá otázka – co říkáš na dosavadní vývoj Sklizně?
Výchozí obrázek

Ahoj, Findane, na úvod jednoduchá otázka – co říkáš na dosavadní vývoj Sklizně?

Ahoj, já si myslím, že to je zatím pecka! Co se týče jednotlivých zápasů, já třeba viděl souboj Krajda vs. onekiller (tedy střet dvou méně známých hráčů), ve kterém se podle mě oba hráči předvedli v dost dobrém světle. Stihl jsem také match mezi Valdou a Benkem, ten zase přinesl spoustu podivných playů z obou stran. A vlastně teď ke konci jsem si ještě odkomentoval zápas mezi Vanikem a cekmarou, tam mě celkem zklamal cekmara, čekal jsem od reprezentanta slovenského HGG týmu trochu více.

Ty vlastně takhle velkou akci komentuješ poprvé, jak se při tom cítíš? Jsi nervózní?

Jo, to je pravda, je to moje první takhle velká akce v roli castera. Ale ne, nervózní opravdu nejsem, naopak si to užívám a vychutnávám si to, že už na MČR kvalifikovaný jsem a koukám se jen na ostatní.

Jak se ti líbí balíčky, co si pro nás hráči přichystali?

Líbí se mi, je na co koukat. Nejsou to nekonečné mirrory, kromě Zoolocka a Malygos Druida se decky moc neopakují, zkrátka se mi to líbí.

Je třeba možné, že nějaké využijete v HGG zápase proti Ukrajině?

Nevěřím tomu. Další zápas hrajeme až za dlouhou dobu, do té doby se "metou" dost zahýbá. Stále nebude stálá, ale bude prostě jiná, ukáže se, jaké decky jsou "fake news" (tvářící se jako silné, ale v realitě špatné). Třeba u Midrange Shuderwock Shamana dost možná zjistíme, že je špatný, zatím prostě není nic jisté.

Na závěr – kdo podle tebe zítra doplní Krajdu s Benkem a postoupí na MČR?

Přál bych to samozřejmě mým spoluhráčům z eSuby, Vanikovi a Valdaboyovi. Dle line-upů to ale vypadá, že Vanik moc šancí nemá, spot na MČR by měl získat onekiller. Alespoň ten Valda by měl Pardubův full agro line-up porazit, takže já říkám Valdaboy a onekiller.

Štítky: MČR mobile, Vodafone
miluju videohry a hlavně ligu legend